DRU Maestro serie

260 jaar Nederlands vakmanschap heeft geleid tot de DRU Maestro Eco Wave gashaarden waarbij het levendige vlammenspel van een echt houtvuur wordt geëvenaard

Maestro 75   Maestro 80/2 
Maestro 75 Eco Wave                                  Maestro 80/2 Eco Wave  
 
Maestro 80/3 Eco Wave

DRU Maestro Eco Wave serie

De Maestro serie van DRU: Het ultieme vuur
Dat passie leidt tot geweldige prestaties, zien we dagelijks om ons heen. Slimme innovaties, functionele ontwerpen en vernieuwende designs brengen wens en werkelijkheid telkens weer op een bijzondere manier bij elkaar. Zo ook bij DRU Verwarming met de revolutionaire Maestro serie. 260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft geleid tot het ultieme vuur; een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel van een echt houtvuur wordt geëvenaard.

Vuur zoals vuur bedoeld is
De passie voor het ultieme vuur is voor DRU een zoektocht naar perfectie. Een zoektocht die begint bij het branden van hout. Hierin schuilt de sleutel tot de volmaakte gashaard. De focus ligt op het creëren van echtheid. Het is kijken naar de manier waarop houtvuur zich gedraagt; hoe het vuur om de houtblokken danst in een levendig spel waarbij de vlammen één worden met het hout. De oplossing is even simpel als briljant: het verwerken van de brander in de keramische houtblokken. In de Maestro haarden grijpt het vuur nu niet alleen om de blokken heen, maar de vlammen hebben ook meer volume en reiken hoger dan bij alle andere gashaarden. Hierbij zorgen het realistische uiterlijk van de houtstammen en de goed doordachte positionering voor een nog echtere vuurbeleving. De hoge ruiten en het ontspiegelde glas zorgen tenslotte voor een perfect zicht op het ultieme vuur.

De perfecte balans tussen warmte en sfeer
Perfectie in ontwerp betekent voor DRU ook rekening houden met de situatie bij mensen thuis. Vuur zorgt voor sfeer, maar deze moet wel in balans zijn met de warmte die het afgeeft. Een haard kan bijvoorbeeld te krachtig zijn voor de ruimte waarin het geplaatst wordt of een huis is te goed geïsoleerd. Om bij minder warmtebehoefte toch te kunnen blijven genieten van natuurlijke volle vlammen, heeft DRU Eco Wave ontwikkeld. Deze DRU-innovatie levert een belangrijke bijdrage aan het ‘ultieme vuur’ doordat de hoogte van de vlammen kunnen fluctueren van hoog naar laag. Natuurlijk en levendig, net als bij een echt houtvuur.

Plaats hem waar je maar wilt
Dat het ultieme vuur voor DRU meer is dan een ingekaderd vlammenspel bewijst de DRU-innovatie PowerVent®. Het betekent de vrijheid om een haard te plaatsen op de plek die jij het mooiste vindt. Midden in de kamer, in je slaapkamer of in de keuken. Plaats de Maestro waar je maar wilt. Dankzij de DRU-innovatie PowerVent® ben je namelijk niet langer gebonden aan een plek of een bestaand rookkanaal.

Technische details

Merk       DRU
Model       Inbouw
Brandstof       Aardgas 
Vermogen (in kW)       Min 1,5 kW tot max 9,0 kW
Verbrandingssysteem       Gesloten
Rendement       84%
Binnenafwerking       Zwart glad en Ceraglass zwart
Branderbed       Houtset bruin, Stenen wit, Glas antraciet,
Classic steen (Maestro 75)
Vuurzicht       1-zijdig tot 3-zijdig
Bediening       Afstandsbediening met electronische ontsteking (RCH)
Eco Wave       Ja
PowerVent©       Ja