string(1) "a"

Speeddaten! Faber haarden vindt je nieuwe vlam

Glen Dimplex, bekend van het haardenmerk Faber, maakt van de huidige corona-situatie het beste en gaat online speeddaten.

Iedereen die nadenkt over een sfeerhaard in huis is welkom. En dat is actueler dan ooit: want wie verlangt in deze tijden nu niét naar de rust en inspiratie van een sfeervuur? Plus: de nieuwste sfeerhaarden gaan voorop in duurzaam genieten, ze zijn er zelfs voor het kleinste huis zónder schoorsteen én je bedient ze vanuit je stoel.

Tot zeker 19 januari kun je een online speeddate met één van de Faber specialisten aanvragen; voor een virtuele privé-tour langs de nieuwste duurzame haarden, antwoorden op praktische vragen en een advies voor een geschikt verkoopadres. Een leuk idee voor de komende tijd, waarin we veel thuis zijn en nieuwe plannen maken?


image

Duurzaam genieten kán!

De sfeerhaarden van Faber en Dimplex maken het mogelijk om te genieten van een royaal vuurbeeld zonder de traditionele beperkingen. Nieuwe technieken zorgen voor een prachtig vuur zonder dat dit veel energie hoeft te kosten, dankzij netstroom, waternevel en LED-licht in plaats van hout. Zelfs een schoorsteen kan tot het verleden behoren. En daardoor is tegenwoordig een veilige én gezonde sfeerhaard mogelijk, zélfs op plekken waar dat voorheen technisch onmogelijk of onwenselijk was. Perfect dus, om eindeloos van een haard te genieten, inclusief je omgeving.

Maak gelijk een afspraak

Meer van Faber
Reacties