NIEUW BINNEN ONZE COLLECTIE: DE CLUB 50 E EN DE CLUB 125 E!

Goed nieuws voor liefhebbers van exclusief design! Element4 breidt de Electric Club Series uit met twee gloednieuwe modellen: de Club 50 E én de Club 125 E.

VOOR LIEFHEBBERS VAN EXCLUSIEF DESIGN
Voor wie onze Electric Club Series nog niet kent: deze lijn is ontwikkeld voor haardenliefhebbers die op zoek zijn naar nóg meer beleving. Naast het zeer realistische vlammenspel en de ingebouwde verwarming hebben deze haarden namelijk nóg een unieke eigenschap: sfeervolle bodemverlichting die verstelbaar is in 7 verschillende kleuren. Een ware eyecatcher in élk interieur!

KENMERKEN CLUB 50 E EN CLUB 125 E
Net als de rest van de haarden uit de Club serie zijn ook deze nieuwkomers rijk uitgerust. De Club 50 E heeft een afmeting van 50 cm. Heeft u beperkte ruimte in uw interieur of zoekt u een kleinere haard voor bijvoorbeeld kantoor? Dan is deze compacte haard bijzonder geschikt. De Club 125 E heeft een ruimere afmeting van 125 cm. Beide haarden zijn voorzien van ultra HD effect, standaard ontspiegeld glas en een heat output van 1,5 kW. Daarnaast beschikken deze nieuwkomers over:

  • Zeer realistisch en optimaal regelbaar vuurbeeld
  • Keuze uit zeven kleurpatronen
  • Makkelijk te bedienen met afstandsbediening

De Club 50 E en de Club 125 E zijn vanaf nu verkrijgbaar. Geïnteresseerd? Uw dichtstbijzijnde dealer adviseert u graag!