string(1) "p"
Profielfoto van Easyhaarden
Easyhaarden
Haselkamp 3, 6631BV Horssen
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Gesloten

Maak je ruimte af met de nieuwste sfeerhaarden.

Heeft je nieuwbouwwoning geen aardgas? Woon je in een appartement? Of kies jij voor duurzaamheid? Haal sfeer in huis met British Fires.

Kiezen voor elektrisch.

Steeds vaker kiezen mensen voor alternatieve haarden voor in huis. De wens naar een haard zonder afvoerkanaal neemt steeds meer toe. In een Nederland waar straks een verbod op houtkachels komt en nieuwbouw woningen gasloos worden opgeleverd zijn er alternatieven nodig. Maar wij Nederlanders houden juist wel van een vuur en sfeer. Kies voor een haard van British Fires en haal sfeer in huis. British Fires is recent ontwikkeld en beschikt daarom over de allernieuwste technieken. Hierover vertellen we je graag meer in onderstaand artikel.

Een haard waar jij maar wilt!
Wat dacht je van een sfeerhaard in de slaapkamer, in de hal of in je kantoor? Het enige dat nodig is om de sfeerhaard te plaatsen is een stopcontact.

Decoratie

Deluxe real logs (echt hout!)
Een groot onderscheidend kenmerk is dat British Fires de mogelijkheeft je haard te upgraden met de Deluxe real logs. Upgrade uw haard en creëer de ultieme ervaring met onze Deluxe real logs. Elke Deluxe real log is uniek vervaardigd met behulp van echte stammen uit de natuur. Ze versterken echt een en al statement in elke kamer en zullen iedereen verrassen, vooral als je vertelt dat het echte natuurproducten zijn. Het ontwikkelproces begint bij het selecteren van houtblokken, takken en twijgen van verschillende grote om een natuurlijke uitstraling te creëren. Vervolgens wordt de set op een bosbodem geplaatst bestaande uit schors, twijgen en houtresten. Een harsmengsel wordt vervolgens aan de basis toegevoegd en uitgehard in een oven om de houtstammen permanent te fixeren.

Deluxe logs

Standaard decoratie.
Natuurlijk kun je ook kiezen voor de standaard houtset. Er worden tal van decoratieopties meegeleverd (houtstammen, kiezels, leisteen, diamanten, houtschors). Op deze manier kun je jouw haard helemaal inrichten naar eigen wens. Bekijk hieronder eens de verschillende mogelijkheden:


Uniek verwarmingselement

Air Curtain Technologie is het proces waarbij koelere lucht naar binnen circuleert en de verwarmde lucht terug in de kamer wordt verspreid middels een dubbel uitlaatsysteem dat discreet boven het glas is geplaatst, waardoor een efficiënt verwarmde ruimte ontstaat . Een uniek verwarmingselement op de Nederlandse markt. Door deze techniek hoeft u geen rekening te houden met eventuele beluchting, zelfs niet als u uw tv discreet boven de haard plaatst!

3D- functie

Schakel de 3D functie in om een oneindig diep brandstof bed te realiseren.

Vesta Award Winnaar

De new forest elektrische haard heeft een vesta award gewonnen in de categorie art of fire voor onze ontworpen LED-vlamtechnologie in New Orleans.

Leverbaar in front, hoek en driezijdig.

Front

De haard is volledig ingebouwd om een helder zicht te hebben op het vlammenspel.
Hoek

Houd de linker- of rechterkant van de haard open en sluit de andere zijde af met de meegeleverde afdekplaat. Door één kant van de haard te gebruiken krijgt de haard een unieke stijl.

 

Houd zowel de linker- als rechterkant open voor een ultiem zicht. De haard is vanuit iedere hoek zichtbaar.

Assortiment

Easyhaarden en Fair Fires zijn leverancier van British Fires op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Ons volledige assortiment is zichtbaar via de volgende websites:

https://www.easyhaarden.nl/
https://www.fairfires.nl/

Het volledige assortiment is zichtbaar door heel Nederland. Zoek jouw dichtsbijzijnde winkel hier of hier.