De Element4 Bidore 180 e hoek

Deze tweezijdige elektrische haard heeft een hoekmodel en is standaard voorzien van anti-reflectie glas

De Bidore 180 E is een tweezijdige elektrische haard van het merk Element4. De Bidore 180 E heeft een hoekmodel en is standaard voorzien van anti-reflectie glas en een realistische houtset. Verder kunt u de haard volledig naar wens instellen door de dimbare LED verlichting en de aan te passen vlameffecten. De haard heeft een zeer geringe inbouwdiepte waardoor deze gemakkelijk te realiseren is in vele situaties.

DE BIDORE SERIE VAN ELEMENT4
De Element4 Bidore modellen zijn uiterst geavanceerde elektrische haarden met een zeer modern design. De modellen van de Bidore serie gebruiken ieder de innovatieve LED techniek van Element4 en zijn optioneel voorzien van anti-reflectieglas. Dit glas zorgt ervoor dat u vanuit vele hoeken kunt blijven genieten van het vlambeeld. Bedien uw elektrische haard uiterst eenvoudig met behulp van de Element4 Pro Control App voor uw smartphone of tablet. Haal gezelligheid en sfeer in huis met een elektrische haard uit de Bidore serie van Element4.

Meer informatie
Onze verkooppunten kunnen u alle nodige informatie verschaffen over deze prachtige elektrische haard. Of volg ons op Pinterest voor meer informatie.