array(1) { ["path"]=> string(45) "www.kachelswk.nl/webshop/categorie/gaskachels" }
Partner

Wichink Kruit Kachelspeciaalzaak

Kachelspeciaalzaak BV, Wichink Kruit is al ruim 35 jaar in Zutphen en omgeving, gespecialiseerd in het verkopen en in eigen beheer plaatsen van o.a. hout-, gas– en pelletkachels, openhaarden, schouwen, speksteenkachels, rookkanalen en CV gestookte haarden. Wichink Kruit heeft een ruime showroom van meer dan 1.500m2 waar meer dan 350 verschillende soorten opstellingen, veelal brandend opgesteld staan van alle bekende merken. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door onze eigen vakbekwame monteurs, daarnaast is Wichink Kruit erkend gastechnisch- en watertechnisch installateur.

MEER TONEN

Gashaarden Wichink Kruit

Een gaskachel is een voor lokale verwarming gebruikte kachel die op gas werkt.

BEKIJK ONZE GASKACHELS

Een gaskachel is een voor lokale verwarming gebruikte kachel die op gas werkt. Wichink Kruit heeft een enorm breed assortiment aan gaskachels. Zo hebben wij verscheidende inbouwgaskachels die u mooi in een muur of een schouw kunt verwerken. Of kiest u voor een vrijstaande gaskachel? Die kunt een prominente plek geven in uw woonkamer. U kunt ook kiezen voor een hanghaard, een inzethaard, gevelkachels of voor een afvoerloze kachel. Waar u ook voor kiest: met de Gaskachels van Wichink Kruit bent u verzekerd van een warm en sfeervol huis.

Kom langs of vraag een offerte aan
Heeft u direct al een van onze gaskachels op het oog? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt natuurlijk ook eerst even langskomen bij onze vestiging in Zutphen. Hier kunt u meer dan 300 vrijstaande kachels bekijken. Onze specialisten voorzien u graag van advies op maat!

Meer lezen over
'Gashaarden Wichink Kruit'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.