Foto: 246105

LED my fire

Geen schoorsteen of ander geschikt rookkanaal, maar wél de wens om een gezellige haard in huis te hebben? Dan zijn de unieke haarden van Continental Fires dé oplossing.

Geen schoorsteen of ander geschikt rookkanaal, maar wél de wens om een gezellige haard in huis te hebben? Dan zijn de unieke haarden van Continental Fires dé oplossing.

Deze haarden zijn namelijk gebaseerd op innovatieve LED-technologie en kunnen snel en simpel, zónder hak- en breekwerk, óveral in huis geplaatst worden: van woon- tot slaapkamer. Energiezuinige, gekleurde LED’s zorgen voor een realistische vuurbeleving en behaaglijke bijwarmte. Continental Fires: instant sfeer, instant warmte.

Noviteiten

Hidden Door
Nieuw in de collectie van Continental Fires zijn de ‘Hidden Door’-modellen. Dit zijn haarden zónder kaders, zodat alle aandacht uitgaat naar het levendige vlammenspel. De Hidden Door-haarden lenen zich bij uitstek voor architectonische totaaloplossingen; bijvoorbeeld als geïntegreerd onderdeel van een kastenwand, of naadloos ingebouwd als een ‘levend schilderij’. De haarden kunnen ook gecombineerd worden met een stijlvolle schouw. Dit najaar wordt de collectie uitgebreid met 2 vierkante modellen en 3 hori­zon­tale modellen, variërend in breedte van 80 cm tot maar liefst 150 cm.

Hang on the wall
Grote pluspunt van de zogenaamde ‘Hang on the wall’-haarden is de zeer geringe opbouwdiepte van slechts 11,5 cm. Dit maakt de toepas­sings­mogelijkheden vrijwel eindeloos. Het vuur is als een steeds wisselend schilderij, ingelijst in een strak kader van met de hand geborsteld roest­vrij­staal, koper of in antraciet. Stekker in het stopcontact, afstandsbediening bij de hand en genieten maar!


Design

Qua design rekent Continental Fires definitief af met het toch wat oubollige imago van elektrische haarden. De LED-haarden combineren hoogwaardig vakmanschap met technische perfectie en eigentijds design. Met kaders in verschillende kleuren en materialen en maatvoeringen tot wel 150 cm brede vuren. Naast decoratief zijn de haarden ook uiterst functioneel als bijverwarming.

Showroom

Speciaal voor consumenten heeft Interfocos, het bedrijf achter de merken Continental Fires (LED-haarden), Bellfires (gas­haarden) en Barbas (hout­haar­den) in Bladel - net onder Eindhoven - een fantastische fabrieks­showroom ingericht, waar deskundige mede­wer­kers graag per­soon­lijk alle noviteiten en mogelijkheden tonen. Maak hiervoor een afspraak met de klantenservice via 0497-339200.

Over Continental Fires

Bij Continental Fires staat de fascinatie voor vuur centraal. Binnen het moderne bedrijf gaan traditie en innovatie, vakmanschap en high-end design hand in hand. Elektrische haarden zijn sterk in opkomst. Logisch, dergelijke haarden zijn immers dé oplossing voor huizen en appartementen, waar een gas- of haardkachel gewoonweg niet mogelijk is. Bijvoorbeeld omdat er geen geschikt afvoerkanaal is, geen gastoevoer of ruimte voor houtopslag. De uitgekiende LED-technologie van Continental Fires kan altijd en overal toegepast worden, zodat een veilige haard met levensecht vlammenspel én voelbare warmte nu voor iedereen weggelegd is. Nóg een pluspunt: dankzij de innovatieve LED-technologie is het elektriciteitsverbruik van Continental Fires haardtoestellen bijzonder laag.

Reacties