Uniek Confectieprofiel XXL Heatconnect

Convectieprofiel XXL, zorgt dat snel en vakkundig plaatsen verdiepte wanden met indirect voor iedereen mogelijk is.

11 Januari 2022

Plaatsing wanden of plafond met indirecte verlichting is nu eenvoudig en snel te realiseren door uniek Confectieprofiel XXL van Heatconnect.

Dit profiel van 298 lengte biedt je de mogelijkheid om wanden of plafonddelen snel en strak te plaatsen en te voorzien van indirecte verlichting. Uiteraard is het profiel niet meer zichtbaar na plaatsing van de wandpanelen.

De XXL profielen komen uit eigen productie en worden veel gebruikt voor het plaatsen van ombouwwanden voor haarden. Je plaatst er eenvoudig wandpanelen tegenaan en mede door de reeds aanwezige convectieopeningen is er geen extra rooster meer nodig.

Echter ook voor het plaatsen van indirecte verlichtingspanelen op vloeren of plafonds zijn deze, op maat te maken, profielen zeer geschikt. Verkrijgbaar voor vakhandel en particulier. Meer informatie en offerte is op te vragen per email via: verkoop@heatconnect.nl.


Optioneel is een complete set ledverlichting inclusief alle installatie benodigdheden en afstandsbediening en montage instructie verkrijgbaar.

 

Meer van Heat
Reacties
Maurice Wilbrink

werkt gemakkelijk en snel. Effectief en gegarandeerd rechte wanden dus! Aanrader

2 weken geleden