Stikkan houtklover

De Stikkan houtklover is een ideaal stuk gereedschap om vooral veilig en gemakkelijk aanmaakhoutjes te maken voor de haard, kachel of vuurkorf.

Stikkan houtklover

De degelijke Stikkan houtklover met levenslange garantie misstaat niet op een plek naast de kachel, op de veranda of bij de vakantiewoning. Prijs € 149,- incl. BTW en excl. verzendkosten. Proberen en afhalen in Zuidlaren is ook mogelijk.

Sinds enige tijd is van Zanten een exclusieve importeur voor de Benelux van de Stikkan aanmaakhout klover. De Zweedse houtklover Stikkan is ideaal voor het maken van kleine aanmaakhoutjes om snel en veilig een comfortabel haardvuur, kampvuur of vuurkorf aan te steken. Het is een handgereedschap van robuust Scandinavisch design dat eenvoudig maar zeer doeltreffend is.

Veilige houtklover

Met de Stikkan kun je op een veilige manier aanmaakhout maken zonder je vingers te verwonden. Een gevaarlijk scherpe bijl is niet meer nodig voor het maken van kleine houtjes. Jouw partner of kinderen kunnen gemakkelijk het haardvuur aanmaken met de Stikkan, zonder risico's.

Stikkan houtklover winnen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je maakt direct kans!