Profielfoto van Heatconnect
Heatconnect
Oude Udenseweg 35, 5405 PD Uden
maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 08:00
vrijdag
08:00 - 18:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Inzethaard Corner | Becafire

Een schone ruit, voor meer zicht op het vuur dankzij een constante luchtspoeling.

Het zicht op het vlammenspel staat centraal bij de ontwikkeling van de Becafire producten. De verbrandingscirculatie is dusdanig ontwikkeld dat deze langs de binnenzijde van de ruit de verbrandingskamer binnenkomt, dit om de binnenzijde van de ruit constant van een luchtspoeling te voorzien, waardoor de ruit langer schoon blijft en deze minder onderhoud vergt.

Passend in iedere woonsituatie

Becafire inzethaarden zijn speciaal voor energiezuinige nieuwbouwwoningen ontwikkeld. Heb je een bestaande open haard of gashaard en wil je die vervangen door een houthaard? Dan plaats je deze inzethaard gemakkelijk in de bestaande ruimte. Wil je een echte blikvanger? Dan is de haard vrijstaand te plaatsen op een plateau. Zo komt deze haard in iedere woning optimaal tot zijn recht.

Vakmanschap

Generatie op generatie is de kennis en ervaring doorgegeven die ervoor zorgt dat de Becafire haarden van ongeëvenaarde kwaliteit zijn. We proberen onze haarden steeds weer te optimaliseren en gaan mee met de trends van het moment zonder in te leveren op kwaliteit. Daardoor ontstaan er steeds nieuwe producten die aan onze hoge eisen voldoen.

Genieten van een zuinige haard

We hebben een ruime keuze in inzethaarden waar nu ook de Corner aan toegevoegd is. Voorzien van een gietijzeren verbrandingskamer voor een optimale warmteverspreiding in de leefruimte en al onze haarden voldoen aan de Ecodesign 2022 normen, waardoor ze een hoog rendement hebben. Dit allemaal in een strak en modern jasje.