Profielfoto van Heatconnect
Heatconnect
Oude Udenseweg 35, 5405 PD Uden
maandag
08:00 - 18:00
dinsdag
08:00 - 18:00
woensdag
08:00 - 18:00
donderdag
08:00 - 08:00
vrijdag
08:00 - 18:00
zaterdag
Op afspraak -
zondag
Op afspraak -

Een haard is meer dan een warmtebron

Wist je dat er honderden verschillende soorten haarden bestaan? Bij het ontwerpen van een Heat-haard staan design en persoonlijke stijl altijd centraal.

Zo is er voor iedereen een passende haard. Of je nu kiest voor een strakke Cub'r of een sfeervolle inbouwhaard: het is altijd een op maat gemaakt design-exemplaar dat bij jouw unieke smaak past.

Haard als roomdivider

Een van de haardentrends is de haard als roomdivider. Een haard kan op die manier twee ruimtes verdelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een haard tussen de keuken en de woonkamer? Met zo'n roomdivider heb je vanuit beide ruimtes optimaal zicht op het vlammenspel, waardoor de haard perfect past in het interieur. Daarmee wordt het zowel een sfeermaker als eyecatcher in je huis. Een roomdivider is mogelijk met een 3-zijdige haard of een doorkijkhaard.

Heatconnect biedt deze in veel opties aan, in diverse maatvoeringen en met draai- of liftdeur. Altijd met aan beide zijden een deur, en aansluitbaar op ook kleinere rookkanalen. Ideaal dus wanneer je een ouder huis met bestaand rookkanaal wilt verbouwen.

Minimalistisch ontwerp

Tegenwoordig zijn haarden steeds meer een integraal onderdeel van het interieur. Ze worden naadloos opgenomen in de ruimte, bijvoorbeeld in een boekenkast of samen met bijpassen meubel. Het kader en andere metaaldelen zijn hierbij steeds minder zichtbaar en dit zorgt voor een minimalistische en pure uitstraling. Bovendien creëer je een eenheid en rust in huis.

Meer inspiratie