Houtkachel Rika Look - de majestueuze houtkachel

De tovenaar van de metamorfose.


De houtkachel LOOK is een ware meester in transformatie. Met zijn diverse varianten voor poten en sokkels kan het anders sobere ontwerp van de kachel worden aangepast aan elke interieurstijl. Of het nu gaat om stalen of gietijzeren poten, of een betonnen sokkel, de houtkachel LOOK past perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. De charmante houten bank is een echte eyecatcher, die niet alleen uitnodigt om te genieten van de warmte van het vuur, maar ook praktische opbergruimte biedt voor houtblokken. Het grote venster maakt het vuur tot het middelpunt van de ruimte en zorgt voor een heerlijke sfeer.

Rika is een authentiek Oostenrijks familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat. Elke kachel wordt met de hand gebouwd, met aandacht voor elk detail en met alleen de hoogste kwaliteitsmaterialen. Voor meer informatie kunt u de configurator op de website gebruiken of contact opnemen met uw Rika-dealer. Let op: niet elke dealer verkoopt houtkachels.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vind meer info op onze website: www.rika.nl
Hier vindt u ook onze verkooppunten. Let op, niet iedere winkel verkoopt ook houtkachels van Rika. Per dealer staat vermeld of u hier Hout en/of pelletkachels kunt vinden.

Voor meer informatie volg ons op Facebook en bezoek onze Pinterest pagina.