Foto: Wonennl-Rika-Primo-kachel

Een stille Oostenrijkse pelletkachel van Rika tegen een aantrekkelijke prijs

De Rika Primo pelletkachel is een slimme kachel die ook sfeer toevoegt aan je huis.

11 Mei 2024

Wil je je huis verwarmen en tegelijkertijd een gezellige sfeer creëren? Dan is de Rika Primo pelletkachel perfect voor jou. Deze slimme kachel is niet alleen ontworpen voor verwarming, maar ook voor het toevoegen van sfeer aan je huis. Met zijn strakke design en tijdloze zwarte afwerking met gietijzeren deur voegt de Primo een stijlvolle touch toe aan elke interieurstijl. Dankzij zijn compacte formaat past hij moeiteloos in elke woonruimte. Bovendien is de kachel verkrijgbaar met een rookgasafvoer aan de boven-, achter- of zijkant, waardoor je flexibiliteit hebt bij de plaatsing.

Wat de Rika Primo echt onderscheidt, is zijn stille werking. In tegenstelling tot veel andere pelletkachels verlaat de warmte de kachel op een natuurlijke manier, vergelijkbaar met een radiator, zonder storende ventilatorgeluiden. Met behulp van multi-air technologie kan de Primo zelfs tot 3 ruimtes tegelijkertijd verwarmen met slechts één kachel.

Kortom, de Primo biedt Oostenrijkse topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Slimme functies

Met het intuïtieve touchdisplay van de Primo heb je eenvoudig toegang tot alle functies, zoals het aan- of uitzetten van de Multiair-ventilator om andere ruimtes te verwarmen. Wat deze kachel onderscheidt, is het gebruiksgemak van het display, de overzichtelijke lay-out en de handige mogelijkheid om verwarmingstijden te programmeren en de gewenste kamertemperatuur in te stellen. Bovendien kun je de Primo bedienen via een smartphone of tablet met behulp van Rika Firenet. Voor nog meer gemak is er ook de optionele Rika Voice bediening via spraakcommando's.

De Primo is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook een krachtige verwarmingsbron. Met Dynamic Air Regulation geniet je altijd van een efficiënte verbranding, ongeacht het weer buiten. Met keuze uit twee modellen - 6 of 8 kW - is er altijd een kachel die perfect past bij de grootte van jouw woonruimte. Dankzij de pelletvoorraad van maximaal 35 kg kan deze kachel autonoom werken voor een lange periode.

Dus, als je op zoek bent naar een slimme en stijlvolle pelletkachel van Oostenrijkse makelij, dan is de Primo van Rika precies wat je nodig hebt.

Meer van Rika
Reacties