string(1) "p"

Doorkijkhaard van Element4 met prachtige vlammenspel

Binnenkijker in Kempense villa met de SKY Large Tunnel

De prachtige Sky LT van Element4 schittert weer op een prachtige locatie! Dit keer is onze haard te zien in een Kempense villa in Brouchem. Niet alleen binnen zijn de bewoners verzekerd van een prachtig haardvuur, óók buiten genieten ze tijdens de koude maanden van de warmte en een fraai vlammenspel.

De eigentijdse villa werd onderworpen door architect Manuel Gordts van GMF Architecten en blinkt uit op vele fronten. Het is hét voorbeeld van hedendaags bouwen met onder andere zijn rechthoekige bouw en Wienerbergbaksteen. Bij binnenkomst wordt meteen het ruimtelijke en unieke karakter van de woning zichtbaar. Zo heeft de leefruimte een zeer open karakter, is er breed zicht op de tuin én is de kelder zowel bereikbaar met de trap als met de lift.

In de woonkamer is er opvallend veel lichtgekleurd hout verwerkt. De perfecte ambiance voor onze SKY LT – die in deze stijlvolle omgeving perfect tot zijn recht komt. De doorkijkhaard zorgt voor een mooie scheiding tussen de woonkamer en keuken; stijlvol én praktisch! Bijkomend voordeel van deze haard is dat er nóg meer lichtinval ontstaat. Ook past de haard perfect bij de rest van het interieur: modern, chique en strak!

Volgens de bewoner is de villa is gebouwd in twee fases: “eerst het huis en daarna het zwembad en het poolhouse”. Het sportieve gezin maakt dagelijks gebruik van het zwembad. Het poolhouse is bedoeld om het buitenleven wat aantrekkelijker te maken tijdens de koude maanden. Daarom werd ook hier een Sky LT haard geïnstalleerd. Zo kan het gezin op élk moment warm en behaaglijk ontspannen in het poolhouse!

Credits:
Copyright: The Art of Living magazine, Fotografie Yannick Milpas
Architect: Manuel Gordts of GMF Architecten

Meer informatie
Voor meer informatie en/of andere modellen bezoek ook eens onze website en/of bezoek een van onze dealers.