De SUMO pelletkachel van het Oostenrijkse topmerk RIKA

RIKA gebruikt enkel materialen van de hoogste kwaliteit

De SUMO pelletkachel biedt een scala aan zijpanelen om perfect bij uw interieur te passen. Deze veelzijdige kachel beschikt over een groot pelletreservoir en een automatisch kantelend asrooster. Met innovatieve kenmerken zoals een touchscreen-display, kamerthermostaat en GSM-bediening, biedt hij ultiem gebruiksgemak. Een waardevolle toevoeging aan elke woonkamer, deze pelletkachel van Rika heeft een indrukwekkende pelletvoorraad van maximaal 45 kg.

De Sumo is voorzien van een dubbele ruit: naast de glazen deur bevindt zich een gietijzeren deur. Deze dubbele deur heeft verschillende voordelen. De extra isolatie zorgt voor een nog effici├źntere verbranding en hogere temperaturen in de kachel. Bovendien maakt de glazen deur het mogelijk om dichter bij de kachel te zitten zonder oververhitting, terwijl de meeste warmte aan de bovenkant wordt afgegeven. Dit is handig als er huisdieren of kinderen in de buurt zijn.

Specificaties
Breedte 52
Diepte 58
Hoogte 115

Meer informatie
Bezoek voor meer informatie en/of andere modellen ook eens onze website. Uiteraard zijn er diverse modellen ook bij onze dealers te bezichtigen. Je kunt ons ook volgen op Instagram voor meer inspiratie.