Zonnedakpannen van Solinso

Ik wil wel zonnepanelen maar niet van die lelijke platen op mijn dak!!! Herkent u dit? Daarom heeft SOLINSO de Mystiek zonnedakpan ontwikkeld.

Waarom Mystiek?

De Mystiek zonnedakpan van Solinso biedt de volgende voordelen:

Esthetiek: Mystiek zonnedakpannen passen naadloos tussen vlakke dakpannen waarmee het horizontale lijnenspel van het dak niet wordt aangetast. Zo worden zonnepanelen vrijwel onzichtbaar.

Kwaliteit: Mystiek zonnedakpannen zijn gebouwd van uitsluitend kwaliteitsmaterialen die speciaal voor deze toepassing geselecteerd en getest zijn. Ze zijn ontworpen voor een levensduur van minstens 25 jaar.Het Mystiek product is een kwaliteitsproduct dat in Nederland geproduceerd wordt met zelf ontwikkelde machines. Hierdoor is een stabiele kwaliteit gewaarborgd. Mystiek zonnedakpannen zijn uitvoerig getest en voldoen aan het Nederlands bouwbesluit (brandveiligheid, waterdichtheid, stormbestendigheid) en aan alle kwaliteitscriteria die aan zonnepanelen worden gesteld (IEC 61215 en 61730).

Rendement: De opbrengst van de Mystiek zonnedakpan doet niet onder voor standaard zonnepanelen die bovenop de dakpannen worden gemonteerd. Met 50 Mystiek zonnedakpannen kan jaarlijks tot 4000 kWh aan elektriciteit worden opgewekt, net zo veel als met 15 standaard zonnepanelen van 1 meter x 1.7 meter. Het benodigde dakoppervlak is in beide situaties hetzelfde, namelijk 25 m².

Betaalbaar: De eenvoudige en snelle montage maakt de Mystiek zonnedakpan ideaal voor nieuwbouw en renovatie projecten. Mystiek is ontwikkeld om een fraai alternatief te bieden voor de grote panelen terwijl de meerprijs ten opzichte van standaard zonnepanelen minder is dan 20%.

Meerwaarde van uw woning: Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning. De fraaie esthetiek van Mystiek zonnedakpannen draagt daar nog eens extra aan bij. Een prettige gedachte wanneer u uw huis ooit zou willen verkopen.

Hoe verloopt de installatie van Mystiek?

Ontworpen voor massaproductie zijn Mystiek zonnedakpannen net zo breed als vijf gewone dakpannen zodat ze naadloos worden geintegreerd. Mystiek zonnedakpannen zijn ideaal voor de renovatie- en nieuwbouwprojecten. Ze komen het best tot hun recht op daken die uitgevoerd worden met vlakke dakpannen. Dan blijft het horizontale lijnenspel van het dak onaangetast en de strakke uitstraling behouden. Bekijk hieronder de animatievideo of bezoek onze website.

 

Waar kan ik Mystiek kopen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden neem dan contact met ons op via email of bel ons op 085 - 902 2734 en we gaan op zoek naar de beste oplossing. Voor meer informatie over de zonnedakpannen kunt ook ook terecht op onze website.

De bouwsector verandert snel. Soms leveren we direct aan een aannemer; soms maken we deel uit van een bouwteam en delen we de verantwoordelijkheid met de architect, soms nemen we projecten zelf aan. Hierin zijn wij heel erg flexibel. Belangrijkste is dat u als klant er een goed gevoel bij heeft.

Wij produceren en leveren Mystiek zonnedakpannen én hebben kennis van de bouw- en installatiebranche én kunnen het installatieproces van A-tot-Z begeleiden. Wij kunnen een turn-key zonnestroominstallatie leveren met de lokale timmerman en lokale electricien. We werken ook met installerende partijen die de opname, offerte en installatie voor hun rekening nemen. Aan deze samenwerking stellen wij hoge kwaliteitseisen aangezien zij verantwoordelijkheid moeten nemen voor zowel de waterdichtheid als voor de energieprestatie van het systeem.