string(1) "b"
Profielfoto van Solinso BV

Solinso BV

Karreweg-noord 14a, 5995 ME Kessel

Over ons

SOLINSO produceert in Nederland zonnedakpannen die onzichtbaar in het dak verwerkt worden. De zonnedakpannen zijn betaalbaar en geven een hoog rendement.

Waarom Mystiek?

Esthetiek: Mystiek zonnedakpannen passen naadloos tussen vlakke dakpannen waarmee het horizontale lijnenspel van het dak niet wordt aangetast. Zo worden zonnepanelen vrijwel onzichtbaar.

Kwaliteit: Mystiek zonnedakpannen zijn gebouwd van uitsluitend kwaliteitsmaterialen die speciaal voor deze toepassing geselecteerd en getest zijn. Ze zijn ontworpen voor een levensduur van minstens 25 jaar.Het Mystiek product is een kwaliteitsproduct dat in Nederland geproduceerd wordt met zelf ontwikkelde machines. Hierdoor is een stabiele kwaliteit gewaarborgd.

Rendement: De opbrengst van de Mystiek zonnedakpan doet niet onder voor standaard zonnepanelen die bovenop de dakpannen worden gemonteerd. Met 50 Mystiek zonnedakpannen kan jaarlijks tot 4000 kWh aan elektriciteit worden opgewekt, net zo veel als met 15 standaard zonnepanelen van 1 meter x 1.7 meter. Het benodigde dakoppervlak is in beide situaties hetzelfde, namelijk 25 m².

Betaalbaar: De eenvoudige en snelle montage maakt de Mystiek zonnedakpan ideaal voor nieuwbouw en renovatie projecten. Mystiek is ontwikkeld om een fraai alternatief te bieden voor de grote panelen terwijl de meerprijs ten opzichte van standaard zonnepanelen minder is dan 20%.

Meerwaarde van uw woning: Zonnepanelen verhogen de waarde van uw woning. De fraaie esthetiek van Mystiek zonnedakpannen draagt daar nog eens extra aan bij. Een prettige gedachte wanneer u uw huis ooit zou willen verkopen.

Visie van SOLINSO

De visie van Solinso is een zonnepaneel te maken die in elke willekeurige vorm uitgevoerd kan worden en beschikbaar is in diverse kleuren. Qua kleur is inmiddels de terra-cotta variant in ontwikkeling. De gegolfde dakpan is een ontwikkeling die nog even jaren op zich zal laten wachten.

Hoe verloopt de installatie van Mystiek?

Meer weten?

Neem contact met ons op via e-mail of bel ons op 085 - 902 2734 en we gaan op zoek naar de beste oplossing.

De bouwsector verandert snel. Soms leveren we direct aan een aannemer; soms maken we deel uit van een bouwteam en delen we de verantwoordelijkheid met de architect, soms nemen we projecten zelf aan. Hierin zijn wij heel erg flexibel. Belangrijkste is dat u als klant er een goed gevoel bij heeft.

Wij produceren en leveren Mystiek zonnedakpannen én hebben kennis van de bouw- en installatiebranche én kunnen het installatieproces van A-tot-Z begeleiden. Wij kunnen een turn-key zonnestroominstallatie leveren met de lokale timmerman en lokale electricien. We werken ook met installerende partijen die de opname, offerte en installatie voor hun rekening nemen. Aan deze samenwerking stellen wij hoge kwaliteitseisen aangezien zij verantwoordelijkheid moeten nemen voor zowel de waterdichtheid als voor de energieprestatie van het systeem.