ATAG zonlichtsysteem

Dankzij een ATAG zonlichtsysteem stijgt de woning direct in waarde, omdat deze energiezuiniger wordt én een betere score op het Energielabel krijgt.

ATAG zonlichtsysteem

Een zonlichtsysteem wordt gebruikt voor het verwarmen van water. Dit verwarmen gebeurt door de zon, waarbij het verwarmde water wordt gebruikt voor bijv. douche. Ook is het mogelijk om de woning zelf te verwarmen. Met zonne-energie kan je zo fors besparen op de energierekening. Met een besparing tot wel 60% op het gasverbruik voor warm water.

Zonneboilers EcoNormII en CBSolarII

De zonneboilers EcoNormII en CBSolarII worden in combinatie met een cv-ketel geplaatst. Geleverd in verschillende samenstellingen met voorraadvaten van 120 tot 300L. De zonnecollectoren in de formaten 1,6 m² en 2,5 m² kunnen in iedere gewenste opstelling geplaatst worden.
- EcoNormII: Plaatsbesparend, ook liggend achter knieschot op zolder te plaatsen
- CBSolarII: Grote inhoud, ook verkrijgbaar met een 300L voorraadvat

Op welke ATAG zonlichtsystemen kan ik subsidie aanvragen?

De Investering Subsidie Duurzame Energie (ISDE) is van toepassing op alle ATAG zonlichtsystemen: de zonneboilers (EcoNormII, CBSolarII en CB HotTop) en zonneboilercombi’s ALEC en Q-Solar.

Hoeveel kan ik besparen op mijn energieverbruik met een ATAG zonlichtsysteem?

Je mogelijke besparing op je energieverbruik in Euro’s kan, afhankelijk van je gezinssamenstelling, variëren tussen de € 100,- en € 800,-. Voor een indicatie, doe de adviestest via de ’Zoncalculator’.

Zijn zonlichtsystemen geschikt voor zowel een bestaande- als nieuwbouwwoning?

Ja, zowel een zonneboiler als een zonneboilercombi kunnen toegepast worden in de bestaande bouw als nieuwbouw.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.atagzon.nl