Vaillant aroTHERM split warmtepomp

Stille Vaillant aroTHERM split warmtepomp geschikt voor elke woonsituatie.

26 September 2018

Vaillant presenteert de aroTHERM split warmtepomp. Deze warmtepomp bezit het hoogst haalbare energielabel voor verwarming van A++ en voor tapwater het label A. Deze milieuvriendelijke warmtepomp staat garant voor duurzaam, onbezorgd comfort. Een groot pluspunt van de aroTHERM split warmtepomp is dat deze warmtepomp flink bespaart op energiekosten, waardoor hij ook vriendelijk is voor de portemonnee. De aroTHERM split is leverbaar in vermogens van 3 kW tot 12 kW: er is altijd wel een vermogen dat perfect bij de huidige woonsituatie past.

Een aroTHERM split systeem is niet alleen uiterst zuinig en efficiënt, maar dankzij het Sound Safe System ook ongelooflijk stil. Dit systeem minimaliseert geluid en trillingen die tot overlast kunnen leiden, waardoor deze warmtepomp ook in rijtjeswoningen eenvoudig kan worden toegepast.

Vol vertrouwen de winter in

Ook als het buiten hard vriest, blijft de aroTHERM split functioneren. Dit komt doordat deze warmtepomp geen onderdelen heeft die in de buitenlucht kunnen bevriezen, dus hoeven deze niet warm gehouden te worden als de warmtepomp uitstaat.

Eenvoudige installatie

De aroTHERM split bevat de nieuwste technologie tegen een betaalbare prijs. Er wordt tevens bespaard op de installatie, een aroTHERM split kan eenvoudig op één dag geïnstalleerd worden. Bovendien is er voor de aroTHERM split geen grondboring nodig en kan deze dus voor vrijwel elke woonsituatie ingezet worden.

Beheer op afstand

Lijkt het alsof er iets mis is met de warmtepomp? Door de VR920 communicatiemodule van de aroTHERM split is beheer op afstand mogelijk, waardoor de installateur direct op afstand kan helpen en tevens goed voorbereid bezoekt. Een ander groot voordeel is dat alle onderdelen van de warmtepomp eenvoudig bereikbaar zijn en ook goed te reinigen zijn. Dit draagt bij aan een optimaal gebruiksgemak.

De aroTHERM split warmtepomp is reeds beschikbaar en komt in aanmerking voor subsidie.

Reacties