Een warmtepomp die warmte van buiten naar binnen brengt

Verwarming, koeling en de productie van warm water voor een groene toekomst

De Aquarea van Panasonic draagt bij aan een koolstofvrije maatschappij

De Aquarea haalt tot 80% van de benodigde warmte-energie uit de omgevingslucht. 

Aquarea wint warmte-energie uit de omgevingslucht en zet deze in voor de productie van warm water, verwarming en indien gewenst zelfs koeling.

Drie redenen waarom Aquarea de ideale oplossing is voor uw woning

1. Brede reeks units voor een perfecte match met iedere woning.
Aquarea is een innovatief energie-efficiënt systeem dat is ontworpen om ideale temperaturen en warm water in woningen te leveren, zelfs bij extreme buitentemperaturen. Het systeem is zeer betrouwbaar dankzij de hoge kwaliteit van alle componenten. Denk hierbij aan de compressor, die door Panasonic in eigen huis is ontworpen en geproduceerd. Dankzij de brede reeks units die binnen de Aquarea serie beschikbaar zijn, is ook voor uw woning - ongeacht omvang - een ideale unit beschikbaar.

2. 80% van de verbruikte energie is gratis beschikbaar dankzij de warmtepomp.
Aquarea is gebaseerd op lucht-water warmtepomptechnologie en zowel zeer efficiënt als milieuvriendelijk. Het systeem haalt energie uit de omgevingslucht en zet deze in om water voor uw woning te verwarmen of indien gewenst uw woning te koelen. Tot 80% van de energie die nodig is om uw woning te verwarmen kan uit de buitenlucht worden gewonnen, ook bij extreem lage temperaturen.

3. Helpt u geld te besparen
U kunt tot 1.100 euro per jaar besparen op uw energiekosten ten opzichte van conventionele elektrische verwarming. De initiële investering is weliswaar hoger dan bij andere technologieën, maar dankzij operationele kosten zijn aanzienlijk lager is de terugverdientijd kort. Helemaal significant zijn de besparingen indien Aquarea wordt vergelijken met olieboilers of elektrische verwarmingen.

Meer informatie

Klik hier voor meer informatie over de Aquarea lucht-water warmtepomp van Panasonic.