Foto: unnamed

De HM-P 25 i warmtepomp van Itho Daalderdorp

De nieuwste Itho Daalderop warmtepomp: De HP-M 25 i

De HP-M 25 i van Itho Daalderop is een warmtepomp die bedoeld is om op een gemakkelijke manier flink op het gasverbruik te besparen. Deze hybride warmtepomp werkt met elk merk en type cv-ketel samen en benut zowel de buitenlucht, als de warme afgevoerde lucht vanuit de mechanische ventilatie.

De HP-M 25 i is een warmtepomp met alleen een binnendeel. Dit biedt als voordelen dat er geen geluid van een buitendeel is, geen buitenopstelplaats nodig is, er geen koeltechnische handelingen nodig zijn en de warmtepomp snel is te installeren. Tevens is er specifiek voor de HP-M 25 i een dakdoorvoer ontwikkeld met een minimale kanaalweerstand en een hoog installatiegemak. Deze is esthetisch fraai in het dakoppervlak in te passen.

Meer energie uit de lucht

De HP-M 25 i gebruikt naast de buitenlucht ook de afgevoerde ventilatielucht (indien aanwezig) als energiebron. Dit levert beduidend meer rendement op dan alleen een ventilatie-warmtepomp. Het aantal dagen dat de woning verwarmd wordt door de warmtepomp ligt daarom bij dit systeem fors hoger. Tevens hoeft er niet extra geventileerd te worden om meer warmte uit de ventilatielucht te halen. Hierdoor worden tochtklachten en energieverlies voorkomen. Met dit concept kunnen eenvoudig meerdere labelstappen worden gemaakt.

Belangrijkste kenmerken HP-M 25 i:

- Werkt met elk merk en type cv-ketel samen
- Benut buitenlucht én ventilatielucht
- Inclusief de slimme Spider Klimaatthermostaat
- Geen F-gassen certificaat nodig
- Geen buitendeel

7 jaar zekerheid door 7 jaar garantie

Op de HP-M 25 i geldt een fabrieksgarantie van7 jaar. Binnen de eerste twee jaar worden het product of onderdelen kosteloos gerepareerd of vervangen. Bij registratie van het product wordt de garantietermijn op onderdelen verlengd naar in totaal 7 jaar.

Meer weten over deze nieuwe warmtepomp? Neem dan hier even een kijkje!

Reacties