Unieke technische aspecten van het Speedheat verwarmingselement

Het benodigde vermogen aan energie hangt af van de ruimte, het gebruik, de mate van isolatie en de vloer die erboven op ligt.

Door de flexibiliteit van het Speedheat verwarmingselement kan het vermogen afgestemd worden op uw situatie. Zo kan de vloerverwarming op 50 Watt per m² alsook op 200 Watt per m² geïnstalleerd worden. Door een relatief laag vermogen per meter, variërend tussen de 4 en 8 Watt, biedt Speedheat in tegenstelling tot andere merken een veel comfortabelere en egaal verspreide warmte. Het aansluitvermogen bedraagt 230 Volt AC 50-60Hz. Benieuwd naar de werkzaamheden nodig voorafgaand aan de installatie?

Het unieke gepatenteerde zelfregulerend verwarmingselement voldoet aan de internationale IEC veiligheidsstandaarden en ISO normen voor kwaliteitscontrole, daarnaast is Speedheat CE gecertificeerd en voldoen we aan de NEN 1010 normen van het bouwbesluit. Dankzij de dubbele isolatiemantel en een volledig aardscherm is er geen sprake van elektromagnetische straling (EMR) en is het product 100% veilig.