Speedheat in de badkamer

Er is geen enkel ander verwarmingssysteem dat zoveel warmtecomfort biedt in de badkamer als de elektrische infrarood verwarming van Speedheat.

Altijd warme voeten in de badkamer

Elektrische verwarming in de badkamer klinkt misschien niet voor iedereen als een vanzelfsprekende combinatie. Maar zoals u ook verlichting en afzuiging heeft in de badkamer, is elektrische verwarming een volkomen veilige manier van verwarmen. En daarbij is er geen enkel ander verwarmingssysteem dat zoveel warmtecomfort biedt in de badkamer als elektrische verwarming: een warme vloer aan uw blote voeten, behaaglijke stralingswarmte als u uit de douche stapt en vooral: supersnel warm door de klokthermostaat waardoor u alleen hoeft te verwarmen op de momenten dat u gebruik maakt van de badkamer! U kunt van al deze luxe genieten zonder zich druk te maken over het energieverbruik.

In de badkamer wilt u het natuurlijk lekker warm hebben. De meest comfortabele warmte is zonder meer stralings- of infraroodwarmte: niets voelt zo heerlijk aan uw blote voeten als een warme tegelvloer met vloerverwarming. U heeft hierbij de keus tussen vloerverwarming met waterleidingen of elektrische vloerverwarming. Omdat u meestal maar korte tijd in de badkamer bent, is elektrische vloerverwarming ideaal. Elektrische verwarming warmt veel en veel sneller op, zodat u maar kort hoeft te verwarmen. Een aparte klokthermostaat in de badkamer regelt het voor u: het is er al heerlijk opgewarmd als u ’s morgens opstaat.