Overal een warme vloer

Speedheat staat voor de warmte van morgen. De efficiënte en duurzame elektrische vloerverwarming van Speedheat kan overal en onder elke vloer.

Een warme vloer, zowel beneden als op de bovenverdieping met Speedheat elektrische vloerverwarming

Uw woning zonder radiatoren, gasaansluiting of leidingen in de betonnen vloer op een efficiënte en duurzame manier verwarmen is mogelijk het met verwarmingssysteem van Speedheat. Het dunne verwarmingselement wordt namelijk bovenop de vloer, al dan niet met een dunne laag isolatie materiaal geïnstalleerd door de vakmannen van Speedheat. Deze manier van installaite in combinatie met de minimale opbouwhoogte zorgt ervoor dat Speedheat onder elke vloer toe te passen is en binnen een mum van tijd uw woning verwarmd.

De keuze voor Speedheat elektrische vloer- of wandverwarming in combinatie met de slimme wifi-thermostaat biedt u het gemak uw verwarming overal ter wereld te bedienen. Bent u bijvoorbeeld langere tijd weg van huis, kunt u alsnog thuiskomen in een aangenaam en verwarmd huis. Daarnaast draagt de snelle regelbaarheid van uw verwarmingssysteem bij aan de aangename warmte in uw huis.

Door de flexibele toepassingsmogelijkheden van het dunne verwarmingselement is geen ruimte of locatie te gek. Speedheat kan worden toegepast op zo'n beetje alle locaties. Denk hierbij aan woonhuizen, appartementen, kantoren, werkplaatsen, stuurhutten, boorplatformen en dierenverblijven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom niet ene vraag een vrijblijvende offerte aan via onze website of bel 0900-4015001 voor uw dichtstbijzijnde vestiging.