Speedheat elektrische vloerverwarming

Met Speedheat elektrische vloerverwarming geniet u van zeer snelle en comfortabele warmte. Het is slechts 1 mm dun en toepasbaar als hoofdverwarming.

Elektrische vloerverwarming van Speedheat

Altijd comfortabel warm, razend snel op temperatuur en toch besparen op energie? Het kan met Speedheat elektrische vloerverwarming. Ons systeem is toepasbaar onder ieder type vloer en wordt niet in, maar op de stenen ondervloer gelegd. U kunt Speedheat elektrische vloerverwarming gebruiken als bijverwarming, maar ook zeker als hoofdverwarming.

Geen onhandige radiatoren meer en eventueel geen gas meer nodig. Binnen een mum van tijd is de ruimte comfortabel warm, zodat de thermostaat snel een paar graden lager kan. Iedere graad dat de thermostaat omlaag kan, bespaart u 7% energie!

De voordelen van Speedheat elektrische vloerverwarming

Wij installeren al 30 jaar elektrische vloerverwarming. Dit doen wij in kleine badkamers, keukens, ruime woonkamers, maar ook in hele woningen, panden, gebouwen en schepen. Het maakt ons niet uit hoe groot of klein uw vloeroppervlakte is, wij kunnen uw ruimte altijd comfortabel warm krijgen. De voordelen van elektrische vloerverwarming van Speedheat zijn groot. Gas gaat eruit, dus elektrisch verwarmen is en wordt de toekomst.

Door het gebruik van Speedheat heeft u nooit meer koude voeten en heeft u het ook niet te warm, maar precies goed. Kent u die momenten dat u zegt: zo is de temperatuur perfect? Deze momenten zijn meestal zeldzaam. Met Speedheat is dat probleem opgelost, want wij gebruiken slimme klokthermostaten die zo worden ingesteld dat zij zelf meten hoelang ze van te voren moeten worden ingeschakeld om op tijd de juiste temperatuur te bereiken.

Daarnaast is Speedheat zeer dun en is de minimale opbouwhoogte slechts 2 mm. Er hoeft ook niet in de vloer worden gehakt, want het systeem komt boven op uw stenen ondervloer. Heeft u al een vloer, dan leggen wij het boven op uw huidige vloer. Elektrische vloerverwarming van Speedheat zorgt voor snelle comfortabele warmte op het moment dat u het nodig heeft en op plaats waar u het nodig heeft.

De voordelen in een notendop:

• 1mm dun, overal toepasbaar / flexibel
• 15x sneller dan watervloerverwarming
• Renoveren zonder breken
• Minimale opbouwhoogte
• Geschikt voor renovatie en nieuwbouw

Elektrische vloerverwarming met zonnepanelen

Heeft u zonnepanelen of bent u van plan deze aan te schaffen? Dan is Speedheat de ideale vorm van verwarming. U kunt de opgewekte energie direct omzetten in warmte. En samen met een goede geïsoleerde woning is dit de meest efficiënte en duurzame manier van verwarmen. Zonnepanelen en elektrische vloerverwarming gaan dus hand in hand.