Foto: /261659.jpeg

Horbach Vloerverwarmingen

Vloerverwarming is hot en de ideale manier van verwarmen.

Vloerverwarming is hot en de ideale manier van verwarmen.

Niet alleen levert het een behaaglijke en gelijkmatige warmte over het gehele vloeroppervlak, ook kan de temperatuur door de stralingswarmte en de gelijkmatige temperatuurverdeling 1 á 2 ºC lager zijn dan bij andere verwarmingssystemen, met een mogelijke energiebesparing tussen de 6 en 12% tot gevolg.

 

Bovendien wordt door de gelijkmatige temperatuur luchtcirculatie voorkomen. Dit betekent geen koude trek meer langs de vloer en ook geen energiekostende ‘warmtedeken’ tegen het plafond meer. Horbach Vloerverwarming kan door haar jarenlange ervaring ook voor jou een betaalbare maar toch ideale situatie creëren waarin je nooit meer last hebt van koude voeten!

 

Ben je ook geïnteresseerd in het comfort en gemak van vloerverwarming? Neem dan een kijkje op www.vloerverwarmingen.nl of bel 0162 – 466 004 en laat je informeren over de verschillende mogelijkheden. Wanneer je aanvullende informatie of een vrijblijvende offerte wenst op te vragen, dan kun je dit vrijblijvend via het contact- en offerteformulier op onze website doen. Wij zijn je graag van dienst.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties