Foto: Vloerverwarming-Electric-Comfort

Elektrische vloerverwarming - Electric Comfort

Vloerverwarming is de meest behaaglijke manier van verwarmen.

Warmte die door vloerverwarming wordt afgegeven, verspreidt zich zo gelijkmatig in de leefruimte dat het nauwelijks te voelen is waar het nu precies vandaan komt. Het is er gewoon, heel comfortabel. Overal waar je zit, staat, loopt of ligt, te beginnen bij uw voeten.

Vloerverwarming

Niet alleen voor nieuwbouw, maar zeker voor de renovatie van woningen en kantoren is elektrische vloer-verwarming een uitkomst. Met een minimale opbouwhoogte van slechts 3 mm is het mogelijk uw vloer van vloerverwarming te voorzien. Uit het oogpunt van snelheid van opwarmen is het veelal gewenst eerst 3 mm Thermo-Acousticork aan te brengen. Hierdoor wordt de ingestelde temperatuur veel sneller bereikt.

 

Zonder hak- en breekwerk brengen wij de warmte op de gewenste plek(ken) in de vloer of zelfs aan de wand, voor de duur die je wenst. Elke ochtend warme voeten, ook buiten het stookseizoen. De (centrale) verwarming hoeft niet meer aangezet te worden, terwijl je alleen bijvoorbeeld de badkamer wilt verwarmen. Met behulp van een digitale programmeerbare thermostaat kun je op het gewenste tijdstip de vloer èn de ruimte van een aangename temperatuur voorzien. Wij willen je graag van dienst zijn met onze kennis en service. Je kunt hiervoor op deze site al veel informatie vinden en een offerte aanvragen. Bellen of mailen kan natuurlijk ook. Wij helpen je graag naar 'comfort with a smile'.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties