Jaga Oxygen2: ventilatie met een ademende Low-H2O radiator

Jaga Oxygen2, de revolutionaire radiator van Jaga, creëert op een energie-efficiënte wijze een vraaggestuurde kringloop van zuivere lucht in de woning.

Happy & healthy in je eigen huis

Jaga Oxygen2, een nieuwe revolutionaire radiator van Jaga, creëert op een energie-efficiënte wijze een kringloop van zuivere lucht in de woning. Goed voor de gezondheid, het wooncomfort én de woning zelf. Jaga Oxygen2 is geen traditionele ventilatie, maar een intelligent gestuurd en energiebesparend luchtverversingssysteem.

KANT-EN-KLAAR
Oxygen2 is een kant-en-klare ventilatie-unit die onzichtbaar ingebouwd is binnen uw Low-H2O radiator. Waardoor één toestel voor ventilatie maar ook voor verwarming en/of koeling zorgt. De aangevoerde lucht komt rechtstreeks van buiten via een afsluitbare muurdoorvoer en een efficiënt filtersysteem. Lange luchttoevoer kanalen zijn niet nodig. De combinatie met de verwarming zorgt het hele jaar door voor een comfortabel binnenklimaat met een aangename temperatuur en verse lucht in iedere kamer.

VERBETERING VAN EPC EN ENERGIE-INDEX
De intelligente sturing met ingebouwde CO2-sensor zorgt voor een perfect gedoseerde ventilatie per vertrek. Oxygen2 werkt volledig automatisch en is uitstekend toepasbaar in renovatieprojecten én nieuwbouw. Een flinke verbetering van uw EPC en Energie Index is prima te behalen.

Ventileren is een must!

... gemiddeld zijn wij 12 uur per dag in huis. We koken, eten, slapen en douchen er. En produceren daardoor veel vocht wat o.a. vieze luchtjes veroorzaakt. Ventileren is daarom heel belangrijk. Een slechte ventilatie vergroot de kans op bacteriën, schimmels en gezondheidsklachten zoals: benauwdheid, hoofdpijn en uitdroging.

Een zuiver & gezond binnenklimaat

De aangevoerde lucht komt rechtstreeks van buiten. Er is geen centraal aanvoerkanaal dat zich naar de kamers vertakt. Dergelijke kanalen zijn moeilijk te reinigen en stapelen vuil, bacteriën en ziektekiemen op. Gecombineerd met het filtersysteem en de intelligente afvoer van vochtige lucht, garandeert Jaga Oxygen2 een zuiver binnenklimaat.

Het laagste geluidsniveau
Via geluidsmetingen van Peutz is gebleken dat Oxygen2 toestellen de stilste zijn op de markt. Het bouwbesluit omschrijft voor nieuwbouw dat ventilatiesystemen niet meer geluid mogen produceren dan 30 dB(A). Met Jaga Oxygen2 kan in de slaapkamers zelfs 25 dB(A) gehaald worden volgens de capaciteitseisen vanuit het bouwbesluit! Bovendien laat Oxygen2 geen storende buitengeluiden door. In vergelijking met raamroosters is het in uw slaapkamer heerlijk stil.

Efficiënte nachtkoeling
Als het ‘s avonds buiten afkoelt zorgt Oxygen2 ook binnenshuis voor een verlaging van de temperatuur. In de boost-functie wordt volop koelere buitenlucht binnengehaald. Dit zorgt voor een merkbaar temperatuurverschil en een aangename afkoeling zonder de hoge energiekosten van een airco-systeem.

Lees hier meer over Jaga Oxygen2