Foto: 2017-10/design.png

Ventilatie comfortabel en daarnaast ook nog mooi?

Ja, dat kan zeker!

Een ventilator… iedereen kent het wel, dat ding wat je liever uitzet omdat het een enorme herrie maakt én daarnaast ook nog is dat ontzettend lelijke design wat aan de muur hangt. Een verplichting waar we niet onderuit komen.


Inderdaad we komen er niet onderuit.. Dit is ook niet gek als we kijken naar verschillende onderzoeken met betrekking tot het binnenklimaat. Uit onderzoeken blijkt dat de luchtkwaliteit in woningen vaak tweemaal zo vervuild is als buiten. Dit zal alleen maar toenemen, aangezien de huizen steeds luchtdichter gebouwd worden. Tegenwoordig wordt de vervuilde lucht regelmatig gezien als de oorzaak van verschillende gezondheidsklachten zoals hoofdpijn, slaapproblemen, huidklachten en aandoeningen aan de longen. Aangezien we 90% van de tijd binnen doorbrengen is dit belangrijk om bij stil te staan.
We zijn er al over uit dat géén ventilatie of de ventilatie uit zetten geen optie is. Maar wat doen we nu met dat design? Daar heeft Inatherm de perfecte oplossing voor. Zij bieden badkamer, keuken- en toiletventilatoren in alle soorten en maten, waarbij diverse kleuren mogelijk zijn. Voor elke project zal er een geschikte ventilator aanwezig zijn perfect afgestemd op de behoefte. Daarnaast is het zo dat Inatherm de focus legt op een zo stil mogelijke ventilator, zodat ventilatie aanwezig is maar de ventilator nauwelijks opgemerkt wordt.
Al met al is te concluderen dat ventilatoren van Inatherm zowel kunnen zorgen voor comfort in uw woning, zonder dat het een negatieve invloed heeft op de uitstraling! Wilt u weten wat er mogelijk is voor uw woning? Neem dan contact op met een installateur!

Meer weten: Inatherm

Reacties