Partner

Ansveco

Ansveco is een advies organisatie. Wij adviseren over het gehele spectrum van comfortabel engezond wonen met zo laag mogelijk lasten. Te denken valt aan isolatie en ventilatieoplossingen, Vochtproblematiek, duurzame oplossingen zoals zonnepanelen en warmtepomp systemen, Comfortabele verwarmingsoplossingen en luchtkwaliteitsproblematiek. Bij dit advies kan het gaan om door de klant betaald advies, of door de eventuele uitvoerder te betalen advies. Voor ons staat hierin maar 1 ding centraal. Ansveco streeft er altijd naar u het beste advies te bieden wat voor uw situatie van toepassing is.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Ansveco

Heeft u vochtproblemen in huis?

Heeft u vochtproblemen? Neem dan contact op met Ansveco.

Ansveco

Of het nu gaat om vocht op plafonds, vocht van lekkages, vocht in muren of andere vochtproblemen. Vocht is altijd een nare bijkomstigheid in een woning. Om het probleem op te lossen moet altijd eerst de oorzaak gevonden worden. Een oplossing van een probleem is veel meer dan het verdoezelen van het probleem.

Ansveco begint altijd met het opzoeken van de oorzaak. Enkele mogelijke oorzaken zijn onder andere:

- Gebrekkige ventilatie
- Verstopte ventilatiekanalen
- Optrekkend Vocht vanuit de grond
- Lekkage van daken, goten, voegen, leidingen en/of regenpijpen

In sommige gevallen echter is er niet direct een oorzaak aan te wijzen. Dan moeten verdere metingen het antwoord geven. U wordt altijd zo volledig mogelijk geïnformeerd over de uitkomsten van de meting, en de te nemen stappen om tot een oplossing te komen. Als hiervoor verdere metingen nodig zijn, dan kunnen we u nagenoeg altijd van dienst zijn.

Ansveco gaat door, tot de oorzaak is gevonden. Als de oorzaak is gevonden, dan dient dit probleem te worden aangepakt. Als het probleem is opgelost, pas dan kan worden gewerkt aan het afwerken van de woning en de eindafwerking.

Meer informatie

Voor meer informatie en/of een offerte aanvraag klik hier

Meer lezen over
'Heeft u vochtproblemen in huis?'?

meer van deze professional

Een optimaal binnenhuisklimaat

Een optimaal binnenhuisklimaat. Dat is beter voor uw ge...

Wilt u isolatieadvies ontvangen?

Comfort verhoging, goedkoper en gezonder wonen door goe...

Wilt u ook besparen? 

Advies nodig om energie en geld te besparen? 

Toon alle 5 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.