Een optimaal binnenhuisklimaat

Een optimaal binnenhuisklimaat. Dat is beter voor uw gezondheid en uw portemonnee.

Ansveco

Goed isoleren en ventileren zijn de basis voor een comfortabel en gezond binnenklimaat

Isolatie
Bij isolatie kiest u voor comfort, warmte en besparing. Ook in de zomer. Een comfortabel huis is fijn voor u, uw portomonnee en het milieu. Het dichten van kieren, isoleren van vloeren, aanbrengen van dakisolatie of dubbele beglazing zijn maatregelen waarmee u veel energie en geld bespaart. Maar verkeerd isoleren kan leiden tot onaangename verassingen !! 

Ventilatie
In een geïsoleerde woning is ventilatie van groot belang. Dat geldt zeker voor na-geïsoleerde woningen. Frisse lucht is nodig voor een optimale gezondheid. Ventilatie van uw woonkamer, keuken, toilet, slaapkamer en badkamer zorgt ervoor dat vervuilde en vochtige lucht beter wordt afgevoerd. Een vochtig huis is kil en onaangenaam, een plek waar huisstofmijt en schimmels prima gedijen.

Maar teveel ventileren kost onnodige energie. Bij een goed binnenhuisklimaat zijn isoleren en ventileren in balans. Beide spelen een belangrijke rol bij de luchtkwaliteit van uw woning, kantoor of school.

 

Ansveco

Ansveco heeft zich gespecialiseerd in binnenhuisklimaat in particuliere woningen. Met geavanceerde apparatuur helpen wij u met:

- Het in kaart brengen van het huidige binnenklimaat in uw woning
- Het in kaart brengen van de benodigde oplossingen
- Adviseren over energiebesparende maatregelen
- De controle behouden over de luchtkwaliteit in de woning

Ansveco kijkt concreet naar uw situatie en helpt. Stap voor stap. Betaalbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.ansveco.nl