Partner

Warmteservice

Warmteservice verkoopt alle bekende merken CV-ketels, radiatoren, vloerverwarming, convectorputten, sanitair, dakbedekking en installatiemateriaal tegen vaste lage prijzen. Wie koopt bij Warmteservice is verzekerd van professioneel advies en een groot assortiment. Kom langs bij één van onze 60 vestigingen of kijk op warmteservice.nl

Honeywell T6 nu verkrijgbaar in wit

Honeywell breidt zijn Honeywell Home-portfolio uit met een witte versie van de T6 Slimme Thermostaat. 

Een nieuwe variant van de programmeerbare, slimme thermostaat die perfect in elk interieur past. Net als de zwarte versie, helpt ook deze universele thermostaat en de bijbehorende app gebruikers dankzij diverse programma’s en functies automatisch energie te besparen. De thermostaat met geïntegreerde Wi-Fi-verbinding is eenvoudig te installeren, heeft een intuïtief touchscreen en slimme, energiebesparende eigenschappen.

Installatie en functies
De T6 is snel en eenvoudig te installeren. De ketelmodule is dankzij de opklapbare bedradingsklep moeiteloos te plaatsen, zowel op een wand als op een inbouwdoos. De T6 is geschikt voor alle CV-toestellen, zowel 24-230V aan-/uit- en OpenTherm als stadsverwarming. Voor moderne consumenten met een drukke en onregelmatige levensstijl biedt de app geofencing: een functie die de temperatuur automatisch aanpast op basis van de locatie van de smartphone van de gebruiker. Met deze automatische temperatuurregeling wordt de gebruiker ontzorgd en wordt er energie-efficiënter omgegaan met verwarming. Daarnaast is de T6 compatibel met Apple HomeKit, Apple Watch, Google Home, IFTT en Amazon Alexa en daardoor te bedienen met compatibele apparaten én spraak.

Bekijk de Lyric familie hier!

Meer lezen over
'Honeywell T6 nu verkrijgbaar in wit'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.