string(1) "p"

Honeywell Lyric T6

Honeywell Lyric T6 Wifi thermostaat bedraad voor wandmontage. Nu tijdelijk met 26% extra korting bij Warmteservice.

Locatiegebaseerde temperatuurregeling (geofencing)

Als de Lyric T6 thermostaat met de Lyric app is verbonden, kan met geofencing de temperatuurinstelling van de thermostaat automatisch worden aangepast op basis van de locatie van je smartphone. Zo weet je zeker dat je altijd thuiskomt in een comfortabel huis en je nooit onnodig energie verspilt wanneer je weg bent.

Programmeerbaar, instelbaar, aanpasbaar

Honeywell berijpt dat het leven onvoorspelbaar is. Kies daarom voor een vooraf ingesteld 7-daags programma en wijzig eenvoudig de temperatuurinstelling wanneer plannen wijzigen.

Houd contact met thuis

De Lyric T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit. Zo wordt het nog eenvoudiger om connected apparatuur thuis te bedienen. Nu en in de toekomst.

Maak thuiskomen comfortabel

De Lyric T6 past zich aan je lifestyle aan door middel van de innovatieve locatiegebaseerde temperatuurinstelling (geofencing). Met deze functie kun je energie besparen omdat de thermostaat weet wanneer je afwezig bent en wanneer je weer onderweg naar huis bent. Zo weet je zeker dat je huis bij binnenkomst aangenaam verwarmd is. De geofencing functie garandeert gemoedsrust en optimaal wooncomfort.

Slimmere woningen en connected homes

De T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit, zodat u efficiënt je woning kunt beheren door gebruik te maken van Siri, Apple's voice assistant. Je kunt er op vertrouwen dat je je thuiscomfort kunt bedienen. Nu en in de toekomst.

Kenmerken Honeywell Lyric T6 Wifi thermostaat

- Bedrade thermostaat
- Inclusief ketelmodule
- Locatiegebaseerde temperatuurinstelling
- Werkt met Apple HomeKit
- Breedte 10,5 cm
- Hoogte 10,5 cm
- Diepte 2,7 cm

26% extra korting

Nu tijdelijk met 26% extra korting bij Warmteservice. Direct af te halen in 51 vestigingen, of na 1 tot 3 werkdagen af te halen in alle vestigingen. Online voor 23:00 besteld, morgen gratis thuisbezorgd. 

Bestel hem hier