Foto: light-bulbs-1125016_960_720

Energiemaatschappijen vergelijken: interessant voor zowel consument als mkb'er

Op zoek naar de goedkoopste energiemaatschappij? Je bent niet alleen. Veel consumenten en ook mkb’ers gaan ieder jaar opnieuw op zoek naar goedkope energie.

Want er valt veel op te besparen. Hoe ze die voordelige energie vinden? Steeds meer mensen gebruiken een onafhankelijke online energievergelijker! Door een vergelijker, vind je gemakkelijk en snel de voordeligste energie.

Energie kost veel geld

Energie kan een behoorlijke kostenpost zijn voor mkb’ers en ook voor de consument stijgt de gemiddelde energierekening vooralsnog ieder jaar opnieuw. Daarom gaan steeds meer mensen actief op zoek naar een goedkope energieleverancier in Nederland. In plaats van te blijven slapen bij dezelfde dure energiemaatschappij, kun je eenvoudig overstappen naar een leverancier met een goedkoper abonnement.

Goedkope stroom zakelijk

Ben je als mkb’er op zoek naar een goedkope energieleverancier? Dan kun je een zakelijke energievergelijker raadplegen. Zolang je als bedrijf minder dan 3x80 ampère aan stroom en minder dan 40 m3 gas per uur verbruikt ben je een zakelijke verbruiker en geen grootverbruiker. Dat wil zeggen dat je kunt profiteren van aantrekkelijke actietarieven en hoge welkomstkortingen als je overstapt via een zakelijke vergelijker. Zo is besparen op een flinke kostenpost snel geregeld!

Bespaar online op je energie

Ook als consument valt er voordeel te halen uit het switchen van energieleverancier. Vaak is men voor lange tijd klant bij een energieleverancier, terwijl het goedkope abonnement allang is verlopen en men is teruggevallen naar hogere standaardtarieven. Dan betaal je onnodig dure tarieven. Het advies luidt doorgaans om jaarlijks over te stappen naar het op dat moment goedkoopste abonnement voor jouw huishouding. En dat goedkoopste energieabonnement vind je eenvoudig met een onafhankelijke online energievergelijker door je huisnummer + postcode en voorkeuren in te voeren.

Reacties