string(1) "p"

ATAG One: slimme thermostaat

ATAG One, de slimme thermostaat die met je meedenkt en vooruitkijkt. Altijd en overal op afstand de temperatuur regelen! Dus ook onderweg of op je werk.

ATAG One

Voor het efficiënt verwarmen van jouw woning, geheel volgens jouw wensen!

ATAG One & Comfort

“Ik wil thuiskomen in een warm huis na een lange werkdag”.
Eenvoudig en snel te installeren, Op afstand gemakkelijk de kamertemperatuur regelen. Op tablet, desktop of smartphone. Probleemloos en zonder abonnementskosten.

ATAG One & Intelligent

“Ik wil snel geholpen worden, voordat het koud is in mijn huis”.
Water van de cv-installatie bijvullen? Onverhoopt een storing? ATAG One geeft van te voren zowel aan u als aan uw installateur - een melding. Ook een afspraak maken voor onderhoud is mogelijk.

ATAG One & Gemak

“Ik wil het nu kouder of warmer en geen toestel met allerlei knoppen”.
Geen ingewikkelde programma’s en uitgebreide gebruikshandleiding. Alle programma’s zijn gemakkelijk in te stellen. Altijd en overal!

ATAG One & Verbonden

“Ik wil contact op het moment dat het mij uitkomt”.
ATAG One biedt de mogelijkheid om gemakkelijk in contact te komen met je installateur. Bijvoorbeeld bij onderhoud en storingsmeldingen. Op ATAG One zelf maar ook op een tablet en smartphone.

ATAG One & Up-to-date

“Ik wil geen gedoe met mijn cv-installatie”.
ATAG One kan gebruikt worden op bijna alle ATAG cv-ketels. Bediening op afstand op een smartphone en tablet is mogelijk via de –gratis te downloaden - ATAG One app. Geen smartphone of tablet? ATAG One is ook via de ‘gewone’ computer te bedienen.

ATAG One & de beste cv-ketel van Nederland

“De thermostaat met de beste cv-ketel is de basis voor energiezuinig verwarmen”
ATAG mag opnieuw en al voor het achtste jaar op rij als Nederlandse cv-ketelfabrikant het predicaat ‘Beste uit de test’ voeren. De nieuwe ATAG cv-ketel i36EC wordt vooral geprezen door de Consumentenbond vanwege het hoge warmwatercomfort:

“De ATAG i-Serie heeft een onovertroffen warmwaterrendement, wat deze CW5-versie i36EC nog aanvult met een prima warmwatercomfort.”

Beste Getest

Ook de bezitters van een ATAG cv-ketel waarderen hun product: Met een rapportcijfer van 8,2 is de “tevredenheid, levensduur, betrouwbaarheid zeer goed”. Getest onder een groot consumentenpanel, verbonden aan de Consumentenbond.

De Consumentenbond heeft de ATAG i-Serie ook getest op de onderdelen comfort, betrouwbaarheid en rendement. Hier zijn de volgende testresultaten en commentaren uitgekomen:

8,9 Comfort : “Snelheid bad vullen is goed”
8,7 Betrouwbaar: “Warm water: temperatuur en stabiliteit is goed”
8,3 Rendement “Energiezuinigheid warm water is goed”
7,7 Rendement “Energiezuinigheid verwarming is goed”

De ATAG One en i-Serie is verkrijgbaar bij de ATAG SelectDealer, dé specialist die als geen ander de ATAG cv-ketels kent. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor extra voordelen, zoals aanvullende garantievoorwaarden, een vakkundige installatie en uitgekiende service en onderhoud.

De dealers zijn te vinden op de website atagverwarming.nl.