string(1) "p"
Profielfoto van Veldberg B.V.
Veldberg B.V.
Vissersdijk Beneden 68, 3319 GW DORDRECHT

Veldberg B.V. - Hudevad

De P5 radiator is leverbaar met een maximale lengte van 4000 mm. Ongeacht de hoeken. De Plan is leverbaar tot een maximale lengte van 3800 mm. Ongeacht met hoeken of gebogen uitvoering.

Hudevad gebogen en/of hoekradiatoren

De HUDEVAD P5 radiator kan worden voorzien met meerdere hoeken en precies geïntregeerd in erkers en/of serre's. De vlakke voorplaat is watervoerend, waardoor U direct de stralingswarmte voelt. Het stralingspaneel is 40 mm. diep. De capaciteit kunnen wij aanpassen met confectieplaatjes aan de achterzijde, waardoor de warmteafgifte toeneemt. De dieptemaat wordt dan voor het type P5K 58 mm. 

Met de HUDEVAD Plan radiator in gebogen uitvoering is het esthetisch verantwoord een oplossing te vinden voor renovatiepanden, ronde erkers of torentjes. Deze radiator is er in 5 verschillende diepte's, 40, 60, 80, 126 en 166 mm. zodat wij de benodigde capaciteit aan kunnen passen. Diepte's voor gebogen en/of hoekuitvoering zijn 40, 60 en 80 mm. 

De Hudevad Plint radiator is er in 3 verschillende diepte's. 

Type Hudevad Consilio is het bankje die in verschillende ruimte's toegepast kan worden, zoals in sportruimte's, gang/hal, voor raampartijen enz.

Voor de Hudevad Type P5(P5K) & Type Plan is het mogelijk om met tussenpanelen te werken, zodat het opties één geheel is. Ook mogelijk met hoekpanelen.

Wij staan graag voor U klaar om U het juiste advies te geven en wat de mogelijkheden zijn. info@veldberg.nl - www.veldberg.nl