Radiatorbekleding

Sentimo Radiatorbekleding is een unieke, metalen bekleding die je eenvoudig over je huidige radiator plaatst.

Sentimo Radiatorbekleding

De radiatorbekleding is eenvoudig te monteren en blijft dankzij de ultrasterke magneten goed op zijn plek zitten. Met Sentimo Radiatorbekleding geef je je bestaande radiator in -letterlijk- een klik een nieuwe look! De bekleding is verkrijgbaar in 20 moderne kleuren en geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor de badkamer. Met Sentimo Radiatorbekleding is het heel eenvoudig om spanning of harmonie in je interieur te brengen door te kiezen voor een stijlvolle kleur, een strak uiterlijk of een opvallende accentkleur.

Montage Sentimo Radiatorbekleding

Montage zonder gebruik van gereedschap. De Sentimo wordt bevestigd over de bestaande radiator met ultrasterke magneten. Deze houden de Sentimo radiatorbekleding op de juiste plaats. Wil je de Sentimo tijdelijk verwijderen voor bijvoorbeeld een schoonmaak dan klik je de radiatorbekleding heel eenvoudig van de radiator af.

Voordelen Sentimo Radiatorbekleding

- Optimale warmtegeleiding
- Verkrijgbaar in vele kleuren
- Gemaakt van kras- en stootvast metaal
- Eenvoudig doe-het-zelf pakket aan huis geleverd
- Gemaakt in Nederland

Het bedrijf

Sentimo is een dynamisch bedrijf gericht op alles om je radiator. De radiator is een vast onderdeel in vrijwel elk huishouden maar zelden geoptimaliseerd voor jouw woongenot. Sentimo heeft als doel om hiervoor simpele 'doe het zelf ' oplossingen te produceren. Hierdoor kun je snel en met minimale kosten de afwerking van je huis naar een hoger niveau brengen. Als dochteronderneming van een groot Nederlands metaalbewerkingsbedrijf staan ze garant voor een stabiele onderneming en bieden ze je uitsluitend producten welke in Nederland zijn gefabriceerd.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens de website en volg ons op Instagram