string(1) "p"

Radiatorbekleding? Kies voor zwart!

Doe eens gek en laat je verrassen door wat een zwarte radiatorbekleding kan doen met je interieur.

Je hebt het vast wel gemerkt: zwart in je interieur is hip. Overal zie je het tegenwoordig in terugkomen, van deuren tot keukens tot meubels. Maar wist je dat een radiatorbekleding in een zwarte tint ook een groot verschil kan maken? Zwart straalt namelijk luxe uit en creëert een fijne warme sfeer. Met een zwarte radiatorbekleding van Sentimo heb je dus een echte eyecatcher. Bijkomend voordeel: je oude radiator is gelijk uit het zicht!

Kies de juiste kleur zwart

Naast dat zwart heel mooi kan zijn, kan het ook heftig zijn. Je wilt daarom zeker weten dat je de juiste kleur kiest. Ga je bijvoorbeeld voor een diepzwarte kleur of past een donkergrijze kleur beter bij jouw stijl? In het assortiment van Sentimo zijn verschillende donkergrijze en zwarte kleuren te vinden. Er zit dus altijd een kleur tussen die perfect bij jouw interieur aansluit. Toch twijfels? Bestel dan kleurstalen en maak gemakkelijk de juiste keuze. 

Zwarte radiatorbekleding van Sentimo

Heb je de juiste kleur kunnen kiezen? Dan kan je gemakkelijk je eigen radiatorbekleding samenstellen op de website. Volg de stappen in de handige configurator en kies de gewenste uitvoering en kleur. Voor het opmeten hoef je niet bang te zijn, dit is met de gegeven meetinstructies namelijk een fluitje van een cent!

Bestel jouw radiatorbekleding online