Niva Bath, design en functionaliteit in fraai evenwicht

Vasco breekt met trend om radiator zo dicht mogelijk tegen wand te plaatsen

24 Juli 2018

Met het nieuwe ontwerp Niva Bath bewijst Vasco dat wooncomfort in een klein hoekje kan schuilen. Deze designradiator staat op 30 cm van de badkamermuur en creëert zo ruimte voor meer functionaliteit. Met de geïntegreerde accessoires, zoals een kledinghaak en leggers, verrast Vasco met meer dan een stijlvolle warmtebron om nog meer te genieten van badkamermomenten.

Vasco staat bekend om haar design en technologie, maar ook om haar innovatieve aanpak en eigenzinnige manier van denken. Wat als we nu eens afstapten van de trend om verwarmingstoestellen zo dicht mogelijk tegen de muur te plaatsen? En zo ontstond Niva Bath, geïnspireerd op de succesvolle klassieke Niva-radiator: een eyecatcher met ruimte voor hetgeen je nodig hebt na een verkwikkende douche.

De nieuwe badkamerradiator staat op ruim 30 cm van de wand waardoor er aan de achterzijde van de radiator ruimte ontstaat voor meer functionaliteit. Niva Bath is zo de ideale hulp om handdoeken te drogen of pyjama’s voor te verwarmen; het slimme Vasco ontwerp heeft een geïntegreerde kapstok en leggers, volledig uit het zicht.
Alleen de onderste brede legger en de telescopische roestvast stalen steun moeten aan de wand worden bevestigd.

Niva Bath vormt zo de perfecte combinatie van design en functionaliteit. Johan Jame, Product Manager Radiatoren bij Vasco: “Daarmee speelt Vasco in op de trend van vandaag: we benutten onze badkamer steeds vaker als privéwellness. Functionaliteit en vormgeving staan garant om de juiste sfeer te creëren. Die sterke verbondenheid met de behoeften van de gebruiker en zijn leefwereld behoort tot onze visie en dat heeft Vasco nu dus vertaald naar Niva Bath.


Niva Bath is verkrijgbaar in 55 kleuren: van elegant wit via mosgroen tot meloengeel als smaakvolle blikvanger. De leggers zijn in zwart (RAL 9005) en wit (S600) beschikbaar, goed voor een sierlijke of stoere look. Niva Bath is de nieuwste aanwinst in de befaamde Niva-collectie van Vasco, waarbij de designradiatoren Niva Soft, Niva horizontaal, Niva verticaal en de recente Niva ventilo-convector al furore maakten. De rode draad in dit
assortiment vormt het zuivere, zachte design waarmee elk product één wordt met de kamer. Het hoge gebruikscomfort maakt van deze sierradiatoren publiekslievelingen en trendsetters.


Praktische info
Kleuren: 55
Richtprijs: vanaf 671 euro

Reacties