Vasco Vintage radiator retro look

Hightech radiator met retro look: Vasco Vintage.

Hightech radiator met retro look: Vasco Vintage.

Het verleden vormt voor veel interieurarchitecten en inrichters de inspiratie voor de aankleding en inrichting van een ruimte. Traditionele ontwerpen, 'klassiekers' worden dankbaar ingezet om de woning een retro look te geven. Vasco speelt hierop in met de kolomradiator Vintage. Deze robuuste radiator kenmerkt zich door een stoere en authentieke vormgeving en hoge technische prestaties. Vintage is gebaseerd op het archetype van de kolomradiator van vroeger.

De radiator Vintage is uitgevoerd in twee modellen, type 50 en type 90. Het cijfer staat voor het aantal millimeters tussen de kolommen. Vintage komt het beste tot zijn recht in de unieke transparante coating, het soort 'naakte' staal dat past in een industrieel loft of atelier, grote keuken of badkamer. De radiator kan ook in andere kleuren worden uitgevoerd. Deze kolomradiator is uitermate geschikt voor grotere ruimtes en kan zowel tegen de wand als op de vloer geplaatst worden.

Door de natuurlijk hoge warmteafgifte zijn deze radiatoren ook uitermate geschikt voor lage temperatuurverwarming en elke gangbare warmtebron.

Verkoopprijs vanaf € 250,- (excl.BTW).

Voor meer informatie: www.vasco.eu

Publicatiedatum: 26 juni 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

reacties
anderen bekeken ook

Senso designradiator

De radiator: klassiek of design

Guido van Loon

Ledenradiator PR van Instamat

Ga je een radiator kopen? Bekijk hier de leukste stylingtips.

Sandra van Koningshoven

Firo design radiator

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie