Foto: B_verwarming_radson_nv-11_278_270.jpg

Radson voert radiatoren naar nieuwe hoogten!

Reeds jaren voert Radson de minimumhoogte van 300 mm voor bijna al haar horizontale radiatoren.

 

Als antwoord op de groeiende vraag naar nog lagere radiatoren heeft Radson nu voor paneelradiatoren Integra, Ramo en Parada de hoogte 200 mm ontwikkeld.

De plintradiator 200 mm past perfect in de hedendaagse architectuur. Niet alleen in de private woningbouw, ook in de moderne kantoorinrichting komen ruimtes met grote raampartijen, van vloer tot plafond veelvuldig voor. De uitvoeringen met dubbelzijdige voorplaat bieden hiervoor een perfecte verwarmingsoplossing. Bijkomende troeven zijn de hoge warmte-afgiftes en het plaatsbesparende aspect van deze radiator.

Radiatorpanelen

Dankzij de metalen radiatorpanelen met een dikte van 1,25 mm en convectielamellen van hoogwaardig staal is deze radiator bestand tegen een werkdruk van 10 bar. Hierdoor is dit model minder schadegevoelig dan andere oplossingen in deze concurrentiële markt. Bovendien is de prijs/kwaliteit-verhouding uiterst voordelig.

Deze plintradiator is in de volgende 5 varianten beschikbaar :
- zonder voorpaneel (type Integra)
- met vlak voorpaneel : enkelzijdig (type Parada)
- met vlak voorpaneel : dubbelzijdig (type Parada)
- met geprofileerd voorpaneel : enkelzijdig (type Ramo)
- met geprofileerd voorpaneel : dubbelzijdig (type Ramo)

Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de types 22, 33 en 44 en dit in lengtematen van 600 mm tot 3.000 mm. Er is een ruim voorraadgamma van 33 verschillende maten beschikbaar van de types Integra, Ramo (dubbelzijdig) en Parada (dubbelzijdig).

Met of zonder voorpaneel

De uitvoering voorzien van een voorplaat heeft een mooi strak design en biedt aldus een meerwaarde voor elk interieur. Bovendien zijn de varianten met dubbelzijdige voorplaat (dwz. aan beide zijden van de radiator) bij uitstek geschikt om voor een raampartij te plaatsen. Bij alle modellen is standaard het ventiel voor tweepijpsaansluiting geïntegreerd. De buis voor aanvoer van warm water en het Kv-instelbaar thermostatisch kraanlichaam zijn steeds gemonteerd evenals een ontluchter en 2 blindstoppen. De aansluiting gebeurt zijdelings (4 x G 1/2’) of onderaan (2x G 1/2’).

Bevestiging

De radiatoren worden bevestigd met wandconsoles of standconsoles. De standconsoles zijn uitsluitend mogelijk bij de dubbelzijdige uitvoeringen.

Plintradiatoren 200 mm zijn standaard verkrijgbaar in RAL 9016. Alle andere RAL-kleuren, alsook metaalkleuren zijn op aanvraag beschikbaar

Plintradiatoren 200 mm zijn standaard verkrijgbaar in RAL 9016. Alle andere RAL-kleuren, alsook metaalkleuren zijn op aanvraag beschikbaar

Reacties