Foto: HSK-designradiator-Yenga-wint-if-design-award-2014

Radiator Yenga HSK wint iF Design Award 2014

Functioneel veelzijdig en designtechnisch top: designradiator Yenga van HSK.

Designradiatoren van HSK zijn een garantie voor hoge kwaliteit, functionaliteit en top design. Het jongstleden met een iF product design award – de wereldwijd geaccepteerde kwaliteitsstempel voor uitmuntend design – beloonde model Yenga bewijst, dat klassieke elementen en hedendaagse chique uitstekend bij elkaar passen. De designradiatoren van de traditionele onderneming uit het Sauerland bieden veelzijdige toepassingsmogelijkheden in badkamer en woonruimte. Voor iedere situatie een passende oplossing: Optimale warmteverzorging, functionele vormgeving en esthetische design met een omvangrijk kleurenspectrum zijn de kenmerken van het assortiment.

Bekroond: de HSK Yenga designradiator

Het Model Yenga biedt naast markante Chique een hoge functionaliteit– vooral voor de badkamer. Ruime afstanden tussen de aparte warmtelamellen en een open constructie van de designradiator bieden een ideale mogelijkheid voor het ophangen en drogen van handdoeken. Door de symmetrische opbouw kan dit model „over de kop“ worden gedraaid en zo als zowel linkse als rechtse versie worden toegepast. De Yenga is in 50 en 60 centimeter breedte en in de beide hoogtes 120 en 180 cm leverbaar. In combinatie met een groot kleurenspectrum – van wit en grafietzwart tot een ruime keuze aan speciale kleuren – laat daarmee voor de consument voor wat betreft uitvoering en warmteafgifte niets meer te wensen over.

Veelvoud in vorm en kleur

Ieder radiatormodel uit het HSK-assortiment heeft zijn geheel eigen voordelen. Warmte geven ze allemaal, maar bij vorm en kleur moet het model de persoonlijke smaak of gewenste aspecten vervullen. Badkamerprofi's kunnen hun klanten van het karakteristieke compacte model aantrekkelijke Image tot het, zich met in de omgeving versmeltende model Softcube, voor iedere smaak en ieder ruimteconcept een individueel model aanbieden. De Image biedt bijvoorbeeld door de markante vormgeving van de warmtebuizen een perfecte aanvulling op de vormspraak van veel moderne inrichtingen. Dankzij grote afstanden tussen de warmtelamellen is het verwarmen en drogen van meerdere handdoeken gemakkelijk– zonder dat daarbij veel plaats nodig is. Het model is – zoals in het principe ook geldt voor de verdere modellen uit het HSK-assortiment – in meerdere modelafmetingen en kleuren verkrijgbaar.

Aan een zijde open en aan beide zijde te gebruiken:

De nieuwe HSK-designradiator Yenga. De heldere vorm en de grote afstanden tussen de warmtelamellen voor het ophangen van handdoeken maken hem praktisch overal in huis tot een modern inrichtings-element. Door de mogelijkheid om hem over de kop te draaien worden aan deze warmtegever qua uitvoering en functionaliteit geen grenzen gezet. Het grote kleurenspectrum zorgt voor een passende look in iedere omgeving.

Meer informatie: www.hsk-duschkabinenbau.de 

Publicatiedatum: 24 juli 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties