Foto: /283306.jpeg

Nieuwe designradiator Vertiga presteert krachtig en spaart milieu

De Vertiga van Jaga is de eerste designradiator die krachtig presteert door warmtedistributie over de volledige hoogte van het toestel.

De Vertiga van Jaga is de eerste designradiator die krachtig presteert door warmtedistributie over de volledige hoogte van het toestel.

Hij warmt 9x sneller op dan vergelijkbare radiatoren en levert een hoog vermogen bij superlage watertemperaturen. Ten opzichte van vloerverwarming of volautomatische radiatoren met watertemperatuurdetectie bespaart de Vertiga tot 30% energie. Bovendien is het apparaat voor een groot deel gemaakt uit recyclebare materialen.

 

Met de Vertiga heeft Jaga een radiator ontwikkeld met opvallend design, die fors energie bespaart en krachtig presteert. Daarmee is tevens het bewijs geleverd dat presteren op kracht en duurzaamheid uitstekend combineert met esthetische waarde. Een groot deel van de gebruikte materialen kan aan het einde van de levenscyclus worden gerecycled. Dit voorjaar introduceert Jaga de Vertiga Primo, na de zomer drie design omkastingen.

Nieuwe norm voor lage watertemperaturen
De nieuwe designradiator combineert de kracht van Jaga's TopPerformers, de zuinigheid van de Energy Savers en het design van de Eyecatchers. Vertiga is de nieuwe norm voor lage watertemperatuur designradiatoren voor warmtepompen en condenserende ketels. Twee dynamische warmtewisselaars met zijdelingse luchtstroom halen een ultrahoog vermogen met superlage watertemperaturen. En door het lichte gewicht en de ultrageleidende materialen is de Low-H2O technologie goed regelbaar en zuinig met energie. Bovendien is hij geschikt voor aansluiting op systemen voor duurzame energie, zoals zonne-of geothermische energie.

Uitgekiende technologie en fraai design
De Vertiga bestaat uit een volledig voorgemonteerde cassette, die eenvoudig is te installeren. Hij bevat geluidloze boosters en geluidsisolatie voor een fluisterstille werking. De twee corrosievrije Low-H2O warmtewisselaars zijn in koper/aluminium uitgevoerd. Hij beschikt tevens over verborgen verticale designroosters die de warme lucht de kamer in richten over de gehele hoogte. Standaard bediening met warmwaterdetectie of optioneel met 3-standenregeling. De Vertiga Primo is milieuvriendelijk gelakt met krasvaste UV-bestendige poedercoating. Standaard in wit of zandstraalgrijs leverbaar in soft touch en satijn mat en in 30 andere kleuren als extra optie. Later dit jaar is Vertiga leverbaar in nog meer materiaal- en designkeuzes.

Jaga Konvektco
Jaga Konvektco is als Nederlandse importeur verantwoordelijk voor de verkoop van ongeveer een derde deel van de totale productie van Jaga. Met 30 medewerkers adviseert en begeleidt Jaga Konvektco klanten bij de juiste keuze in de brede verwarmings-, koelings-, en ventilatieoplossingen. Een goed binnenklimaat, gebruikersgemak en comfort staan hierbij voorop.

Kijk voor meer informatie op www.jaga.nl.

Publicatiedatum: 16 mei 2012

Reacties