Foto: hsk-warmte-element-thermostaat-armatuur

HSK designradiators Aero en Venga met toebehoren

HSK presenteert nieuwe designradiatormodellen Aero en Venga en praktisch toebehoren voor de praktijk.

HSK presenteert nieuwe designradiatormodel Venga.

Modern design, optimale warmteafgifte en hoge kwaliteit – met het uitgebreide designradiatorenassortiment van HSK bieden vakprofi’s radiatoren voor veelzijdige toepassing aan hun klanten. Ook de nieuwe modellen Aero en Venga, voor het eerst voorgesteld op de afgelopen ISH beurs in Frankfurt, bieden veel toepassingsmogelijkheden in badkamer of woonruimte. Optimale warmteverzorging, functioneel en esthetisch design en een ruim spectrum aan kleuren zijn de kenmerken van deze nieuwe designradiatoren. Nieuw toebehoren: het functionele warmte-element 3 LED voor gebruik op elektriciteit en het omkeerbare thermostaatarmatuur.

Flexibel toepasbaar: de Venga

Het model Venga biedt naast de markante uitstraling grote functionaliteit, vooral in de badkamer. Door de ruime afstanden tussen de warmtelamellen en het open opbouwsysteem van de designradiator kunnen handdoeken comfortabel worden opgewarmd. Door de symmetrische constructie kan het model zelfs „op de kop“ worden gemonteerd en is daardoor zowel voor linkse als voor rechtse montage toe te passen. De Venga is leverbaar in 50 en 60 centimeter breedte en in de hoogtes 120 en 180 cm. In combinatie met het grote spectrum aan kleuren – van wit en grafietzwart tot en met uitgebreide speciale kleuren – blijft op het vlak van klantenwensen en vormgeving niets te wensen over.

Klassiek in jeugdig design: de Aero

De nieuwe designradiator Aero biedt door de rechthoekige vormgeving van de verwarmingsbuizen een perfecte aanvulling aan de vormspraak van vele moderne inrichtingen. Dankzij grote afstanden tussen de verwarmingslamellen kunnen simpelweg meerdere badhanddoeken worden opgewarmd of gedroogd. De Aero is leverbaar in vier modelmaten en in de kleuren wit en grafietzwart zeer snel leverbaar. Het veelvoudige speciale kleuren palet biedt bovendien de mogelijkheid voor aanpassing aan de bestaande kleuromgeving. 

HSK presenteert nieuwe designradiatormodel Aero.

Praktisch in gebruik

Ook op technisch gebied zijn de nieuwe designradiatoren van de Olsberger Badexpert up-to-date, dankzij het praktijkgerichte toebehoren. Een esthetische en moderne oplossing voor de warmteregeling is het functionele warmte-element 3 LED voor gebruik op elektriciteit. De vierstapsinstelling is uitgevoerd met twee kleurige leds en is door de Touch-functie comfortabel te bedienen. Het warmte-element 3 LED beschikt over een twee-uurs-timer, een oververhittings- en vorstbeveiliging. Ook nieuw in het HSK-radiatorenassortiment: het omkeerbare en daarmee aan beide zijden toepasbare thermostaatelement in chroomlook.
HSK presenteert praktisch toebehoren: 3 LED warmte-element en een thermostaatarmatuur.

Meer informatie: www.hsk-duschkabinenbau.de

Publicatiedatum 26 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties