Foto: 2015/Jaga-radiator-restylen-kleuren.jpg

Een radiator in 55 kleuren en 406 formaten

Jaga radiatoren zijn in allerlei verschillende maten en kleuren te vinden. Zo is er voor ieder interieur wel een mooie eyecatcher verkrijgbaar.

Gek genoeg laten we vaak bij de restyling van ons interieur de oude radiator gewoon hangen. Een likje verf erover of we verschuilen hem achter een gordijn of bank. Terwijl het vervangen van de radiator juist zoveel doet voor de uitstraling van een ruimte of het nu gaat om de keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer. Als je kiest voor de Jaga Strada hoeft het helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn, het levert vaak zelfs een besparing op.

Feel free to... style your interior

De Jaga Strada is een echte decoratieve toevoeging aan het interieur door de robuuste bekleding, het vlakke voorpaneel en strakke aluminium designrooster. De Jaga Strada won zelfs de felbegeerde IF Design Award voor het vernieuwende design. De Strada is voor iedere situati e, sti jl en interieur geschikt door de uitgebreide maatvoeringen. Zo zijn er in totaal 406 verschillende formaten met al een variant van slechts 8,5 cm breed. Ook verwarmt de Jaga Strada het huis nog eens op een energiezuinige manier door de geïntegreerde Low-H?O technologie en is daarmee de zuinigste radiator van Nederland.

September is voor Jaga kleur- en stylingmaand. Dus ga lekker aan de slag met je huis! Tips? www.jaga.nl

Publicatiedatum: 19 september 2015

Reacties