DRL E-Comfort Klima radiator: convectiewarmte met stralingswarmte en minimale energieconsumptie

Stijlvolle radiator van DRL Products combineert convectiewarmte met stralingswarmte en minimaliseert energieconsumptie.

DRL Products, leverancier van hightech design radiatoren, heeft een nieuwe radiator in haar assortiment, de DRL E-Comfort Klima. Deze elektrische radiator is uitgerust met unieke technologie die convectiewarmte combineert met stralingswarmte. Door deze combinatie verspreidt de radiator een zachte en aangename warmte die uw huis of kantoor comfortabel doet aanvoelen.

Energiebesparing DRL E-Comfort Klima radiator

In de E-Comfort Klima zijn verschillende technieken geïntegreerd die de energieconsumptie minimaliseren, zoals:
- een bewegingssensor die de radiator afstemt op het persoonlijk leefpatroon. Zodra de kamer leeg is, daalt de temperatuur;
- een energiebesparende functie die de radiator op standby zet wanneer er een deur of raam openstaat. Dit voorkomt warmteverspilling.

Tevens is op het display de mogelijkheid aanwezig om het verbruik per dag of week af te lezen. Door middel van een simpele druk op de knop is direct inzichtelijk hoeveel energie er verbruikt wordt.

Design

Om de E-Comfort Klima niet alleen energiebesparend maar ook goed plaatsbaar te maken, heeft de fabrikant goed nagedacht over het design. De radiator is elegant en strak vormgegeven, waardoor het een designelement is in elk interieur.

Specificaties DRL Radiator

De radiator is 504 mm hoog en is leverbaar in diverse breedtes: 675 mm, 790 mm, 1010 mm en 1240 mm, met een warmte-afgifte van 750W, 1000W, 1500W of 2000W. Het verwarmingselement is te verkrijgen in de kleur RAL 9010.

Publicatiedatum: 9 mei 2016

reacties
anderen bekeken ook

Ga je een radiator kopen? Bekijk hier de leukste stylingtips.

Sandra van Koningshoven

De radiator: klassiek of design

Guido van Loon

Senso designradiator

Firo design radiator

Ledenradiator PR van Instamat

Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie