string(1) "p"

Jaga Strada Hybrid: radiator voor koelen én ventileren

Zijn veel grotere radiatoren écht noodzakelijk om het bij een lage watertemperatuur nog behaaglijk te hebben?

Koelen én verwarmen met de radiator van de toekomst

Jaga Hybrid radiatoren bevatten het gloednieuwe DBH-systeem. DB staat voor Dynamic Boost, waardoor de radiator niet groter hoeft in combinatie met een warmtepomp. Het DBH-systeem vergroot de afgifte enorm. De H van Hybrid staat voor de dubbele werking, zowel bij koelen als verwarmen levert Strada Hybrid de hoogste afgifte.

HOOGSTE AFGIFTE BIJ KOELEN ÉN VERWARMEN

  • Werkt efficiënt ÓÓK op de laagste watertemperatuur
  • Laagste geluidsniveau en gegarandeerde afgifte volgens NEN16430
  • Reageert snel op jouw wisselende leefritme en weersomstandigheden
  • Verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp
  • Energie-efficiënt koelen in combinatie met een warmtepomp
  • Ecodesign met 30 jaar garantie op DE LOW-H2O warmtewisselaar

SNELST REAGEREND AFGIFTESYSTEEM
Schijnt de zon plots binnen? Staat de oven of de vaatwasser aan? Hectisch gezinsleven of onregelmatige werktijden? Uw woning is een dynamisch gegeven met steeds wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Een snel reagerende radiator zoals Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden. Het reactievermogen is meer dan ooit bepalend voor uw energieverbruik én voor uw comfort.

FUTUREPROOF: SPREID UW INVESTERING
Nog niet klaar voor een warmtepompinstallatie? Strada Hybrid radiatoren laten ook HR-ketels op hun laagste watertemperatuur werken en dus op hun hoogste rendement. U bespaart op uw energierekening vanaf dag één en uw installatie is helemaal klaar voor een toekomst zonder CV-ketel en CO2-uitstoot. U kunt ten allen tijde omschakelen naar een emissievrije installatie met een warmtepomp en dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te hoeven wijzigen. Een hele geruststelling.

Meer informatie

Voor meer informatie beozek ook eens onze website: www.jaga.nl