Ledenradiator PR

De Ledenradiator PR is een verwarming met een klassieke uitstraling door de vormgeving, echter wel geproduceerd met de modernste technieken.

Fraaie vormgeving

Technische ontwikkelingen maken ons leven steeds aangenamer, gemakkelijker en comfortabeler, maar sommige dingen uit het verleden zijn gewoon goed. En wat goed is, moet je niet veranderen. Dat is de gedachte geweest bij de ontwikkeling van de Ledenradiator PR. De ‘ouderwetse’ radiatoren zijn prachtig qua vormgeving, dus waarom zou je dat veranderen?

De Ledenradiator PR is een verwarming met een klassieke uitstraling door de vormgeving. Deze designverwarming wordt echter wel geproduceerd met de modernste productietechnieken en wordt tevens gekenmerkt door de diverse mogelijkheden in afmeting, kleur, aansluiting en montage. 

Vele mogelijkheden

De Ledenradiator PR heeft vele mogelijkheden in afmeting, kleur, aansluiting en montage. De verwarming is zelfs leverbaar in gebogen, gehoekte, speciale ziekenhuisuitvoeringen of met ingebouwde thermostatische ventielen. De radiator heeft een diepte van 2, 3, 4, 5 of 6 kolommen. 

Info

Klik hier voor meer informatie.