ThermaSkirt plintverwarming

Heat & Design uit Soesterberg is een groothandel gespecialiseerd in designradiatoren en plintverwarming.

Productomschrijving

 

ThermaSkirt is een eenvoudig, innovatief en een bewezen verwarming systeem dat de verwarming combineert met een stijlvol, strak en onopvallende plint.
Geen cv-ketels, geen radiatoren en geen vloerverwarming meer nodig.
Beschikbaar in H2O (water) en elektrische uitvoeringen.


ThermaSkirt is eenvoudig te installeren en aan te sluiten op elke cv-ketel of elektrisch circuit, ongeacht of het om een bestaand huis of om een nieuwbouw huis gaat.

 

Met meer dan 30.000 wereldwijd geïnstalleerde systemen is ThermaSkirt een toonaangevend product en de nummer 1 alternatief in radiatoren en vloerverwarming.
Niet voor niets is ThermaSkirt ‘S-werelds slimste verwarmingssysteem...

 

Creëer de ruimte met een uitstraling die u zelf wenst.

Of het nu een woonkeuken, slaapkamer, kelder of woonkamer is, ThermaSkirt creëert waardevolle ruimte door het verwijderen van de radiatoren - zonder dat uw vloeren worden aangetast.
Stel je eens voor; extra keukenblok of een ingerichte slaapkamer, meubilair op de plaats waar de radiator vroeger was, een grote bank waar iedereen kan genieten van de TV, of gewoon meer ruimte in de woonkamer.

Thermaskirt H2O is verkrijgbaar in een breed scala aan profielen en kleuren. Met geïntegreerde ovale pijpen Thermaskirt H2O zal werken met elke primaire warmtebron van warm water; ketels (gas, olie), houtpellets en biomassa en hernieuwbare energiebronnen zoals warmtepompen en zonenergie-ondersteunde systemen.


Thermaskirt-e is verkrijgbaar in een reeks van verwisselbare top profielen om de volledige uitstraling van kamer naar kamer te veranderen.
Standaard voorzien van een mooie, moderne decoratieve potloodrond profiel, Thermaskirt-e kan getransformeerd worden in een mum van tijd in een traditionele Torus profiel of in een stijlvolle lambs Tongue of in een gemakkelijk te reinigen Bull nose of in een statige ogee profiel.


Speciale kleuren, maten en topprofielen zijn beschikbaar voor volume project orders.
Bezoek www.heatanddesign.nl voor meer informatie.