KOEL IN DE ZOMER, WARM IN DE WINTER

Isolatie voor nieuwbouw en reeds bestaande huizen, die warmte en kou vasthouden door reflecterende folie: Isobooster. Ideaal het hele jaar door.

Isolatie die twee kanten op werkt: Warmte weghouden in de zomer, en juist vasthouden in de winter.


Slecht slapen vanwege de hitte? Deze zonnige zomer kan voor veel Nederlanders wel eens een negatieve invloed op de nachtrust hebben. Misschien lukt het dankzij uw zonwering of een goede doortocht om koelte naar de slaapkamer te brengen, maar wellicht blijken beiden niet toereikend, en zorgt de warmte ook bij u voor onnodige vermoeidheid.

Isolatie kan dit oplossen. Het isoleren van dakwanden met Isobooster zorgt er namelijk voor dat de warmte teruggekaatst wordt naar buiten, en de temperatuur binnen aangenaam blijft.

Hoe werkt het?
Isobooster is een dunne, meerlaagse reflecterende isolatiefolie, die warmte en koude terugstuurt waar het vandaan komt, en dat met de snelheid van het licht: ernstig effectief. Isobooster neemt geen warmte op, waardoor energieverlies tot een minimum beperkt wordt. De reflecterende lagen worden omhuld door bubbeltjes folie, waardoor de temperatuur aan beide kanten van de folie niet mengt. Zo blijft de warmte buiten en de koelte binnen.
Andersom werkt het net zo goed: in de winter wordt de warmte dankzij Isobooster in huis vastgehouden, en de kou via dezelfde methode buitengehouden. Hiermee kunnen energievoordelen bereikt worden tot 30%.

Isobooster is gemakkelijk aan te brengen in de wanden, platte, warme en koude daken of de vloeren van uw woning. U kunt het zelf doen, of een verwerker in de buurt vragen dit voor u te doen. Isobooster wordt in heel Nederland bezorgd en wordt aangeleverd in rollen van 12.50m lang en 1.20m breed in verschillende diktes, eventueel met bijbehorende tape om de naden tussen de rollen te dichten.

Meer informatie over Isobooster en onze mogelijkheden vind u op www.pxanederland.nl/